Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Відносно Мораеса.

2016-12-13 09:10 По епізоду вилучення. Так, допомагав собі руками. Робив дії які можна вважати ударами. Але т.зв. "кони ...

По епізоду вилучення. Так, допомагав собі руками. Робив дії які можна вважати ударами. Але т.зв. "кони безпредела" від бразильця є результатом провокацій. І є важлива річ - Мораєш не втримався емоційно, коли був без підтримки. Його зоставили самого спочатку з Срна, потім з "прущим и орущим" Ракіцьким.

Партнери не створили йому лінії захисту, тоді коли це було потрібно. Правильно буде сказати що Мораес не дівчинка з "3-а". Але. Гравця в тяжкому емоційному стані повинні "ізолювати" свої гравці, прикрити, усунути з місця конфлікту. Це успішна футбольна практика. Один Рибалка там воював і то не забирав Мораеса, а відгороджував суперників, які наростили чисельну перевагу і пробрались до Жуніора. Зверніть увагу, як грамотно у своїх провокаціях діяли захисники Шахтаря, один відтягнув на себе Рибалку, інший пішов дожимати. Ракіцький «гавкнув» на Гонсалеса, той злякався і відступив від епіцентру подій (на мій погляд один з ключових моментів конфлікту, якраз Дерліз і вспівав забрати Мораеса) Решта футболістів в міру свого розташування на полі прибули вже де факто на рішення судді.

І поки ми під лупу розглядаємо вчинок емоційно знищеного на той момент Мораеса, головні герої моменту загубилися. Королі спектакля не заслужено залишились без овацій і відзначення їх високо професіональних провокаційних дій.

Вирішив додати ще текст оскільки частина обговорення "не туди". Мораес підвів команду. Це факт. Пост про інше. Склалось враження що окремі гравці Шахтаря якось "карміческі" сильніше (згуртованіше!?) окремих гравців киян в подібних ситуаціях. Наприклад на 00.22 Ваш текст ссылки... __

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.12.2016, 09:10
chibis
Автор:
(chibis)
Статус:
Наставник (1385 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Украины Заря Шахтер 1 : 3 Закончился
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45
Лига Европы Рома Милан - : - 18 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть