Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Скільки можна мучити фізруками!

2013-08-12 21:07 Чи то сліпа віра в Блохіна чи то необізнанність в футболі закривають людяч очі на реальність...

Чи то сліпа віра в Блохіна чи то необізнанність в футболі закривають людяч очі на реальність...

Люди, найдіть хоч один аргумент, який виправдовує Блохіна, я не бачу ніодного..."дайте человеку поработать" - вже не в силі !

http://www.mediaport.ua/images/132066_700.jpghttp://www.mediaport.ua/images/132066_700.jpg

із коментарів одного блогу:

Andriy Tymoshyk : Ну вот не понимаю я этого желания некоторых людей открыто врать, причем самому себе)) 
Вот вы тыкаете пальцем на Луческу - да Луческу в первый же свой год выиграл КУ, а в следующем году чемпионат и Суперкубок.

Хотите пожурить Рамоса, - человек приехал с совершенно чужую страну, с чуждым ему менталитетом, ему полгода наверное пошло чтобы запомнить и выговорить такие фамилии как Чеберячко или же Коноплянка. И еще, не надо сравнивать человека который до этого тренировал Севилью, Тоттенхэм и Реал с тем, кто кроме развала Черноморца и ФК Москва может похвастаться разве что недельными сборами сборников как вы сами выразились, ну и проваленным домашним Евро. Маркевича ставите в пример?) Вспомните где взял Маркевич Металлист и что он из него сделал... 
А теперь подведем итог роботы Блохина: начисту проигранные все важнейшие матчи: Шахтер, Металлист, Бордо, да даже матч Таврии который должен был хоть как-то реабилитировать тренера, тоже был бездарно проигран. В этом сезоне ничья с Волынью, влет Шахтеру с Черноморцем, вымученная победа над Говерлой Все!! А вы говорите верим, дать время, подождать... Для чего? Чтобы вслед за Хачиком ушли еще Ярмоленко с Гармашем. Ждать можно от Бьлсы, Рангника, Мурата Якина в конце концов.. Но я не хочу ждать участи ФК Москва, да и думаю вы тоже

-

Олег Петришин : Я не розумію тих людей які просять дати час Блохіну, якщо людина не вміє тренерувати ФК то в свої 60 років, і з своїм непростим характером вона цього не навчиться.Ви кажете Луческу, Маркевич, Луческу в першому ж своєму сезоні виграв Кубок України, а два наступні ставав чемпіоном України. Маркевич на пару з Ярославським витягували команду практично з першої ліги і трансфери у них не були збірники Голандії. Франції, Австрії, ... а молоді Девич, Папа, Едмар. Рамосу давали шанс бо він мав за спиною багато титулів , і серйозних титулів, а це означає що він вміє тренерувати. Блохін як тренер "0" в збірній займався тактикою Альтман, а Баль і Лесик з цією ролю не справляються. Я впевнений що не тільки Хачеріді не долюблює Блохіна, і не тільки українці, він не вміє говорити з футболістами, тренер має бути психологом, як виєвилося вчора мотиватор з нього ніякий. Тому я думаю, я навіть впевнений що Ігор Михайлович шукає серйозного європейського спеціаліста, як тільки знайде, то допобачення Блохін. Вибачте що так різко, просто накипіло. 
Але не зважаючи ні на що з Динамо до кінця! 
-

Vtl XXX : будучи на місці Суркіса, я б ще можливо дав час Магату, чи іншому спеціалісту, який чогось добився, але ж не Блохіну! 
Анчелотті прийшов в Реал - команда грає, Гвардіола прийшов в барселону - команда грає, навіть як би галімо Челсі не грали до приходу Ді Матео, але й він зразу дав результат! задовбали зі своїм часом! час потрібен таким командам як були у Кононова де потрібно посереднім гравцям дати час для того , щоб вони зігрались, чи Рамосу, в якого на початку був практично один шлак, а тут готова команда...! 
чогось Абрамович не чекає, але трофеї не перестають завойовувати пенсіонери! то тільки у нас можуть думати, що фізрук може зліпити команду. Тактичні побудови в діяї динамівців просто зашкалюють...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.08.2013, 21:07
dynamiwe
Автор:
(dynamiwe)
Статус:
Старожил (584 комментария)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Реал Бавария 2 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Колос Заря - : - 9 мая 15:30
Лига Европы Аталанта Марсель - : - 9 мая 22:00
Байер Рома - : - 9 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть