Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Тільки перемога, і нічого крім перемоги!!!

2015-11-12 12:20 На написання цього блогу мене наштовхнуло висловлювання очільника нашої федерації про те,що потрапляння на ЄВРО для ...

На написання цього блогу мене наштовхнуло висловлювання очільника нашої федерації про те,що потрапляння на ЄВРО для нас є такою собі мрією, трохи не межею сподівань усієї нації і тд. Хоча і написав коментар на сайті на цю тему, але хочу проаналізувати цю тему трохи глибше. Отже, згадуючи минулі відбірні цикли і усі всі ці лозунги штибу "Наша мета" які з відбору до відбору повторювались як під копірку із зміною лише дати, можна подумати що для нашої збірної потрапляння на європейський чи світовий форум, це прямо якесь чудо з чудес, ніби для нашої національної дружини навіть сам вихід у фінальну частину уже може вважатись величезним успіхом.

Так от потраляння до числа 24-х збірних Європи для нас, як великої футбольної нації (саме так шановні я не оговорився - ВЕЛИКОЇ ФУТБОЛЬНОЇ НАЦІЇ) має бути само собою зрозумілим. Ми дійсно достойна європейська футбольна нація. У нас три володарі золотого м'яча, у нас був Лобановський - не просто талановитий тренер, а тренер-новатор, законодавець моди в тогочасному футболі. Можна наводити і ще багато прикладів, звернутись до досягнень нашого клубного футболу, але і цього достатньо що б зрозуміти - ми маємо себе поважати і невихід на Євро маємо сприймати як катастрофу і не менше.

Так,ось роблю висновок, що наші біди починаються в області психології, ми чомусь завжди не можемо зробити вирішального кроку і стати ментально-переможцями, задовільняємось нічиєю в матчах де треба перемагати і завжди відкладаємо на потім. І це "потім" стабільно перетворюється в "ніколи", і це на жаль стосується не тільки футболу...А згодом бідкаємся, непощастило, фортуна відвернулась... Фортуна любить сильних, а ми сильні, треба тільки твердо повірити в це. Як приклад наведу Блохіна, так-так саме Олега Володимировича, його впевненість та нахабство і стало запорукою єдиного нашого вдалого відбору... І на кінець, ми сильніші за Словенію! Тільки перемога, і нічого крім перемоги!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.11.2015, 12:20
klyopa
Автор:
(klyopa)
Статус:
Наставник (1404 комментария)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 2

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть