Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Кажете Гармаш? А може все ж Кадар? Всі творили, всім і розгрібати в Києві! Выбор редакции

2018-08-23 22:27 От ви і дочекались. Довго довелось чекати. Та цей день настав. Всі ті, хто так чекав ... Кажете Гармаш? А може все ж Кадар? Всі творили, всім і розгрібати в Києві!

От ви і дочекались. Довго довелось чекати. Та цей день настав. Всі ті, хто так чекав поразки Динамо, хто втихарця бажав команді поразки. Ваш день настав. Це день вашого свята. Радійте. Кричіть. Розповідайте який у нас поганий тренер, який поганих Суркіс, які погані гравці і що ви ж казала, ви казали, що все так і буде.

Ви справжні вболівальники Динамо, бо чекаєте поразок. Саме в поразках ви знаходите для себе радість і можливість розповісти про погані трансфери, слабких гравців і що цьому Динамо нічого не світить. Не знаю, навіщо ви вболіваєте за таку команду. Мазохізм. Напевно у цьому також є кайф. Я не фанат такого. Для мене в житті важливий розвиток. Поразки – розвиток. Бо поразки роблять нас сильнішими. Скільки раз в житті мене хоронили. Чого тільки не чув. Що я к 30 рокам буду сліпим і без ніг, що не буде дітей. І що? Я йду далі. Так і Динамо. Ця поразка – життя. В Києві злішими будемо. Треба розібрати помилки і налаштуватись. Ми можемо пройти цей Аякс.
Сам розбір матчу треба починати із важливих моментів. Тренерський штаб поставив склад, який легко було передбачити. Перед грою було відомо, що Динамо буде сушити гру, грати другим номером. Для цього поставили максимально важкий центр поля. Та Аякс – не силова Славія. Це легка команда, м’яч тут ходить швидко. Безумовно тренерський штаб переоцінив можливості власних гравців. Чи слабо вивчив Аякс. Гра ж розставила все по місцям. До того ж це був той матч, коли Буяльський зникає. Ми ж знаємо, що у нього не має стабільності. З Олександрією він видав чудову гру, а от тут зник. І з’являвся лише епізодично, а більшість появ – кричущі обрізки. Те ж саме по Сидорчуку. Сергій банально перетримував м’яч, його накривали і він втрачав, обрізаючи команду. І це у нього не тільки із Аяксом. Обрізки Сидорчука свідчать, що він не готовий к футболу Хацкевича. Гарний хлопець, та не модельний під вертикальний і швидкий футбол. По Дену, то він дуже хотів, дуже вже хотів перемогти, та емоцій було багато, а гра не пішла. Гра у всієї команди з 2 хвилини зламалась. А Ден перегорів. Тренеру треба б було в перерві замінити повністю центр півзахисту. Може і переломили б хід гри.
Давайте розберемо перший гол. На стоп-кадрах легко побачити, що наче нічого небезпечного не має. Відстань між Кадаром і Бурдою маленька. Величезна кількість гравців криє діагональ. Гол – виконавча майстерність 3 гравців. Зієх підняв голову, побачив Тадіча, який вривався у зону, віддав, шикарно віддав. Так, проблема Кадара у тому, що він не звузив коридор. Побіг вперед, а треба було зробити два кроки вперед і тоді він би перехопив пас. Та Тадіча вдало підстрахував Бурда. Однак, ми бачимо, що у сербу дали розвернутись і у нього 2 відкритих гравці - де Бек і Хунтелаар. Душан обрав і віддав, а Донні просто в дотик проткнув м’яч. В очі безумовно кидається те, що Сидорчук не закрив зону, не закрив свого гравця. А Бойко міг би і потягнути, та не потягнув. Що тут можна сказати? Чудова гра групи атаки Аяксу. Все зроблено швидко і якісно. І помилки від Сидочука, Кадара і Бойко. Кожен міг завадити голу, та маємо те, що маємо.
Динамо достатньо швидко забило у відповідь. І це стало через прекрасну діагональ на Вербіча, який заробив кутовий. А потім був шалений момент у Кадара на першому кутовому. На другому помилка від Хунталаара, який привіз команді ще кутовий. І ще одна награна комбінація Циганков – Кадар і закриття дальньої штанги 2 гравцями. Тут так само легко побачити помилки захисту Аяксу, що Шоне обрізав всю команду. Захист не втримав угорця, той все зробив шикарно. Гол абсолютно логічний і так само – висока якість від Динамо на стандартах. Це все фактор Циганкова.
Наступний момент – не призначений пенальті. Чи був він там? Динамо чудово обрізало Аякс, Бєсєдін виборов м’яч і віддав на Віктора, який увірвався в штрафну, заніс ногу для удару і нога знайшла ногу суперника. Так, марокканець не хотів фолити, але його нога зустріла ногу Циганкова. Мінімальний дотик і це пенальті. Ми можемо багато що сказати негативного про гру Динамо в цьому матчі, та після 0:1 на 2 хвилині команда знайшла сили переломити хід гри і повинна була виходити вперед. Та суддя не знайшов в собі сили. Після перерви він виправлявся. Чому? Бо побачив в перерві, що помилився. Тому то і судив він більше на користь Динамо. Ця помилка є фундаментальною. Бо при 2:1 Динамо заграло б знову в інший футбол.
А другий гол Аяксу стався через 1,5 хвилини після не призначеного пенальті. І знову. Зієх отримує м’яч на фланзі, навішує, йде рикошет від Вербіча, Кадару і Піваричу ніхто не заважає. Момент без жодної перспективи, та Піварич підставляється під угорця, у якого через це не виходить нормально вибити м’яч. Глобальна лажа від хорвата. Це помилка №1. Помилка №2 – Вербіч програє підбір і відпускає марокканця, який спокійно розвертається, спокійно йде в центр. Буяльський закриває дальній кут, взагалі всі зон перекриті, м’яч іде в руки Бойку і тут виникає голова Кадара. Це головна глобальна помилка. Якби це була одна помилка, та цей матч – шалена кількість таких помилок. Нещастя? Чи деякі гравці банально не витримали психологічного навантаження і швидкостей Аяксу? Я думаю, що друге. Нажаль, рівень деяких гравців вищим вже не стане. Тому треба награвати ще більше молоді, бо молодь може і буде помилятись, та точно буде прогресувати.
Третій пропущений гол. В простій ситуації Сидорчук віддає м’яч на Кендзьору. А біля поляка вже 2 гравці – Тагліяфіко і Зієх. Вони накривають його. Навіщо Сидорчук віддав цей пас? Є абсолютно вільний Бурда. Потім іде пас на Тадіча, на якого викидається Бурда і програє. Навіщо було викидатись? Тримай зону. В результаті Кендзьора закриває зону Бурди і в підкаті вибиває м’яч у серба. Сидорчук вчергове програє підбір. Йде пас на фланг, який закриває Бурда і відстань між ним і аргентинцем завелика. Та наче центр закритий. І пас проходить на Тадіча, той забиває. Чому? Бо тут ми бачимо фінальну помилку епізоду. Кендзьора і Піварич тримають лінію, а угорець Кадар робить метрову яму. А тримай він лінію і це був би офсайд. Ще одна випадкова помилка від Кадара? Бойко правда теж повинен був тримати ближній кут, та тут його розстріляли. Не врятував. Все банально просто. 3 гол – помилки одразу від 5 гравців Динамо, це серія помилок. Замість надійної гри ми побачили дитячий садочок від Сидорчука і Кадара. Безумовно варто сказати, що гравці Аяксу ці всі епізоди виграли. І гол робочий, якісний і чесно зароблений.
Другий тайм був цікавим. Циганков тягнув за собою команду. Та одного його не вистачило. Ми побачили те, про що я казав. На лавці не було гравців, які б освіжили гру в атаці. А Шапаренко і Буено залишились в Києві. Я буду знову і знову повторювати, що Шапаренко – найсильніший гравець Динамо серед всіх півзахисників. Він має ті якості, яких не має більше ні в кого. Технічний рівень, швидкість, вміння обіграти, потягнути м’яч, своєчасно віддати, загострити, поборотись, накрити, пробити. Якщо Хацкевич цього не бачить, то ми маємо 3 тихоходів в центрі. Які програли весь підбір. Апофеоз матчу – гра Бойко. Ден в кінцівці порадував пасом на Зієха. Шикарно віддав. У ВВЛ він після такого сів би надовго в дубль.

А тепер по перспективам. Багато хто похоронив вже шанси Динамо на ЛЧ. На мою думку Аякс показав, що в обороні у них є проблеми. Якщо Динамо вийде із іншим півзахистом, якщо з’явиться Шапаренко, то шанси будуть. Є вільні зони, є помилки у голландців. Можна забити два і не пропустити. Атака у Аякса цікава, але треба проти них грати простіше і надійніше. Шукати шанси на стандартах, пресувати і змушувати помилятись. Якщо Хацкевич зробить правильні висновки, то шанси є. Якщо ж ми поїдемо на старому багажу із цим же півзахистом, то дійсно нас чекає ЛЄ. Прорвемось!

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.08.2018, 22:27
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть