Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Неприємне враження, яке залишилось після матчу Динамо - Феєнорд.

2012-08-01 16:00 Вчора вперше побував на НСК Олімпійському. Дуже гарні враження залишив стадіон, відмінна арена. Також сподобалась гра ...

Вчора вперше побував на НСК Олімпійському. Дуже гарні враження залишив стадіон, відмінна арена. Також сподобалась гра Динамо Київ. Хоча, у першому таймі чогось не вистачало, буквально якоїсь маленької нотки, чи то останнього пасу, чи то завершального удару. Але, вцілому, гра киян дуже сподобалась, у цієї команди надзвичайно потужний потенціал.

Але суть даного повідомлення (чи то "меседжа") не в хорошій грі киян. Не сподобалось те, як себе ведуть на стадіоні люди, які себе класифікують і гордо називають " прості (звичайні) вболівальники", в народі - кузьмічі. Те, що я спостерігав на НСК, в певній мірі шокувало.

Справа, зліва, попереду, позаду, сидить кузьма, яка плюється семками, від якої смердить перегаром (в окремих "звичайних уболівальників" був такий вихлоп, неначе квиток на стадіон він виграв наспір, випивши 100500 літрів самогону). Цим особам, перепрошую, насрати на все. Вони лаються (по-русски - матерятся), трьохповерховими матами, незважаючі, що в секторі були дівчата, жінки, діти.

Окрема мова про те, як вони "підтримують" команду. Такого жаху давно не зустрічав. Про повчання, а-ля: "Та что за прием мяча", "Та дай направо, зачем ты его в центр суешь?!?!?", "Нинковича менять нужно" etc. це ще квіточки. Доволі великий відрізок ігрового часу, ця кузьма викрикувала образливі слова та фрази на гравців Динамо: "Гусев, ты у@#@#@ок, прими тот мяч, де@#мо", "Идейе, да ты же га@#@#н, да ты же никакой, продать его на@#@й в Африку" (остання фраза - це як вінок в тій безглуздій апеляція до ультрас, мовляв не хочуть викрикувати прізвище Брауна). І т.д.

Я на матчі був у 33 блоці, можливо, мені "пощастило" так, але свист кузьми був і з протилежних трибув. Тому, думаю, це тенденція. В інших секторах, думаю, була аналогічна ситуація.

 

Звідси виникає багато запитань, з цих багатьох, більшість - риторичні, але все ж:

- чи потрібні такі "звичайні вболівальники" на НСК і футболу/спорту загалом, чи було б краще, якби трибуни були порожніми?

- дуже цікаво, в чому полягає філософія цих "простих вболівальників"? Для чого вони приходять на стадіо, тратячи свій дорогоцінний час. Цей час можна було витратити в якомусь кабаку.

- чи не може бути такого варіанту, що такі люди - проплочені і заслані, для дестабілізації гри? Тобто навмисно провокують на свист, кричать образливі слова.  (не сприйміть як параною, але тепер все можливо)

- щоб критикувати, потрібно знати справу. Цікаво, чи хоча б один кузьма за життя вдарив по м'ячу?

- чи є у цих осіб хоча б елементарний мозочок?

 

Дуже і дуже соромно було сидіти в оточенні таких от "балєл". Хотів би перейти в 43, але я був не сам, тому якось з горем навпіл зумів абстрагуватись від вищеописаних фактів і просто насолоджувався грою улюбленої команди.

 

p.s. зараз почнеться: "я 123 года болею за Динамо, я имею право критиковать" - навіть не приймається, критикувати грамотно, зважено, мабуть, навіть треба. А от поливати лайном команду на стадіоні, вибачтене не розумію �

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.08.2012, 16:00
ac.milan2
Автор:
(ac.milan2)
Статус:
Начинающий писатель (50 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть