Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

На що сьогодні очікувати?

2012-10-16 19:09  

 


Збірна України зараз у непростій ситуації (але прості, логічні і зрозумілі ситуації - то не про нас) і перебуває під значним психологічним тиском після ганебного результату у Кишиневі.

За словами в.о. головного тренера Андрія Баля, в нас готові грати всі збірники і проблем із здоров'ям футболісти не мають. Через перебір жовтих карток гру пропустить лише Євген Хачеріді.


Тренер збірної Чорногорії Бранко БРНОВИЧ говорить, його команду влаштує будь який позитивний результат, маючи на увазі, звичайно, набрані очки, але взагалі, вони приїхали перемагати Україну.

Підстави для оптимізму у тренера наших супернків є. Збірна Чорногрії всього втретє бере участь у відбірковому турнірі на світові та європейські чемпіонати, однак вже у відборі на Євро-2012 вона посіла друге місце у групі після Англії. Ми пишаємось нещодавньою нічиєю з англійцями, між тим збірна невеличкої балканської країни (у Чорногорії мешкає 626 тисяч людей) два роки тому також здобула нічию 0:0 у відбірковому матчі у Лондоні.

Лідер і капітан чорногорців Мірко Вученіч грає у складі володарів скудето - туринському "Юве". І хоча участь цього нападника у сьогоднішній грі під питанням через застуду, його колега форвард Стефан Йоветич з "Фіорентини" перебуває, за відгуками фахівців, у дуже не поганій формі.

Захисник збірної з берегів Адріатики Марко Баша захищає кольори французького "Лілля", а півзихисник Симон Вукчевич грає за "Блекберн Роверс". І хоча у складі збірної Чорногорії є по чотири гравці, що грають у клубах колишньої Югославії та Росії, їхня збірна - це зовсім не збірна Молдови. 

Наші сьогоднішні суперники у перших двох матчах здобули чотири залікові пункти - зіграли на власному полі 2:2 із збірною Польщі й розгромили на виїзді Сан-Марино з рахунком 6:0.

Ми ж чекаємо від нашої команди сьогодні максимальної зосередженості та самовіддачи, осмисленої результативної гри і першої перемоги у поточному відбірковому турнірі.

sport.ua

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.10.2012, 19:09
16.10.2012, 19:09
120630 0
Kolyda1996
Автор:
(Kolyda1996)
Статус:
Читатель (9 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть