Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Contra spem spero або причини програшу Динамо у вчорашньому матчі .

2012-10-25 16:12 Ну ось друзі закінчився і ще один раунд групового турінру ЛЧ.  На цей раз Динамо Київ ...

Ну ось друзі закінчився і ще один раунд групового турінру ЛЧ.  На цей раз Динамо Київ мінімально поступилось Драконам на "Драгао" , двічі відігравшись по ходу зустрічі і тим самим продемонструвавши волю та певний характер. Так, організація гри в  півзахисті і в нападі  у Динамо залишала бажати кращого та ще й захисні редути киян були зовсім не надійні, але прослідковувалась певна стратегія ведення поєдинку  і певний план на гру, а саме не дати розгулятись португальцям в центрі поля, максимально наситивши його трьома центральними півзахисниками, які (особливо Гармаш з Вукоєвичем ) мали виконувати великий чорновий обєм роботи.

У той же час всюдисющому Велозу відводилась роль "фантазісти" і від нього в першу чергу мав надходити креатив в атаці. Але через те що в наших захисників наявні серйозні проблеми з першим пасом то Мігуель змушений був відходити на свою половину поля і вже потім віддавти кулястого далі. Гусев і Ярмоленко мали звично грати на флангах у півзахисті але перші 15 хвилин (знову ж таки через те що захисники , особливо Бетао незнали що робити з мячем і часто допускались дитячих помилок) вони здебільшошго грали в обороні через неспроможність крайній захиснків якісно закрити бровку. Тому за перший тайм вони лічені рази зявлялись на чужій половині намагаючись хоч якусь гостроту.

Зараз багато фахівців говорять про спад форми Андірія і Олега,  про їхню одноманітність, передбачуваність, неспроможність виконати щось цікаве. Начебто спад Андірія виник у звязку з можливим переходом у стан "россо-нері" . Але я вважаю справа навіть  не в цьому . Фізична форма і справді залишає бажати кращого, але якшо подивитись на те що людина уже 3 роки грає без перестанку у всіх турнірах без виключення то це й не дивно. Він же ш врешті-решт не залізний. Проблему я бачу ще й в тому що ні Бетао ні якийсь інший гравець не може підтримати Андрія коли той знаходиться з мячем, тобто створити більшість на фланзі і тим самим  нові можливості для продовженння атаки. Андрій-- не Мессі він  не може самотужки продертись крізь половину гравців Порту чи ПСЖ і витворити шедевр. Тому йому треба підтримка на фланзі, якої ми абсолютно не спостерігаємо. Показовим в тому матчі було те що бразилець Жодного Разу  не зробив крос або подачу в штрафну на відміну від того ж Тайво. І тому без підтримки КЗ Андрій банально губиться.   

Гра в захисті це звичайно щось. Форма Тараса давно вже не викликає надійності та впевненості в тому що він може стабільно , без гріхів провести важливий матч, яким був матч проти Порту . Бетао потрібно шукати нову команду на пару з Тарасом тому що його неспроможність банально віддати пас ближньоиму   вже відверто кажучи вже просто дратує. Його функії такі : прийняв, повозився віддав  мяч в нікуди.

В цілому  завдання на гру було виконане і не можна сказати, що Михайличенко тактично програв Вітору Перейрі, але внаслідок індивідуальних помилок в захисті команда не змогла привезти бодай очко з Португаліїю. 

Вірю і надіюсь  на те що Динамо не тільки здобуде перемогу на НСК але й вийде з групи!

Адже надія, як ми знаємо,  вмирає останньою   

 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.10.2012, 16:12
25.10.2012, 16:12
122033 1 VIY
Max14Dynamo
Автор:
(Max14Dynamo)
Статус:
Начинающий писатель (173 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1   26 апреля 22:00
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть