Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Порше» — не круто, Або найдорожчі «колеса» футболістів

2012-11-02 17:55 Так уже повелося, що в нашій країні найдорожчі та найрозкішніші автомобілі купують не лише олігархи, а ...

Так уже повелося, що в нашій країні найдорожчі та найрозкішніші автомобілі купують не лише олігархи, а й футболісти. Ну, а як інакше, коли невід’ємною частиною люксового життя є саме засоби пересування? Цікаво, що такі престижні бренди, як «BMW», «Audi», «Infiniti» занадто прості для багатьох футбольних зірок.

Хоча й грають вони далеко не завжди на рівні своїх зарплат. Сьогодні «УФ» ознайомить вас із найдорожчими автомобілями українських футболістів.
Шик по-динамівськи
Колишній півзахисник київського ФК, а нині — тренер «Динамо-2» Анд­рій Гусін сміливо може похвалитися не тільки успішною футбольною кар’єрою, а й шикарним гаражем, який багатий на дорогі автомобільні шедеври («Mercedes Brabus 221», «Jaguar», «Bentley», «Lexus», «Subaru Impreza WRX STI»). Однак найцінніша покупка Гусіна (за даними інтернет-джерел) — унікальний «Mercedes SLR McLaren», за який він не пошкодував $ 500 тисяч.
Отож, здається, стимулу в тренерській кар’єрі шукати немає сенсу: навіть якщо наставник утратить роботу (зрештою, за результатами його команди до цього, здається, все йде), на «дірку в гаманці» йому не доведеться скаржитися.

Донецький стиль
Капітан «Шахтаря» Даріо Срна є не лише лідером на полі, а й власником одного з найдорожчих автомобілів серед українських футболістів. Істинний шик таїться в ексклюзивній моделі чудового «Aston Martin», вартість якого становить $ 375 тисяч. Вимогливому хорвату цього красеня виготовляли на замовлення.

Український Джеймс Бонд
Ще одним власником автомобіля «Aston Martin» є Сергій Ребров. Однак у тренера київського «Динамо» інша модель, а саме — «Aston Martin DB9». Ні для кого не секрет, що на такому авто пересувався відомий кіношний агент 007 Джеймс Бонд. Наш український герой прид­бав цей шедевр за $ 300 тисяч. Його покупка заслужено займає топове місце серед найдорожчих авто.

Бразильський відтінок
Хто-хто, а бразильські легіонери донецького «Шахтаря» ніколи не скупляться на стильні й коштовні придбання. Шикарні автомобілі — не виняток. Півзахисник «гірників» Вілліан є яскравим доказом цього. Не завжди залатані дороги Донецька він прикрашає своїм чарівним «Lamborghini Murcielago», ціна якого складає $ 258 тисяч. За прикладом капітана, машинку Вілліану проектували за індивідуальним замовленням.

Спортивна розкіш
П’яте місце в умовному рейтингу займає шикарний спортивний «Ferrari 430», власником якого є захисник донецького «Шахтаря» Разван Рац. За свою розкіш пересування футболіст заплатив майже $ 241 тисячу. Намагається не відставати від власників найдорожчих автівок й атакувальний півзахисник київського «Динамо» — кілька років тому прибув до України «Maserati» для Андрія Ярмоленка за $ 218 тисяч. Заразом пригадаємо й екс-півзахисника «гірників» Жадсона, який за вісім років у Донецьку змінив багато автомобілів: раніше в нього були «Range Rover», «Porsche Cayenne», «Mazda 7», остання ж «українська» автівка — «Mercedes AMG» за $ 206 тисяч…

До списку власників найдорожчих машин можна вписати й «Maserati» Євгена Селезньова за $ 200 тисяч. А чого лишень вартий «Porsche Panamera Turbo» Анд­рія Шевченка, за який колишній гравець заплатив $ 200 тисяч?.. Класне авто й в екс-захисника «Динамо» й національної збірної України Владислава Ващука. Це — «BMW M6», що в нашій країні кош­тує більше $ 200 тисяч.

«Нижча» каста
Здається, авто вартістю, до $ 200 тисяч, для футболіста — такий собі «середнячок». Приміром, захисник донецького «Шахтаря» Василь Кобін «задовольняється» «Porsche Cayenne» за $ 193 тисячі. Василь придбав авто, коли перейшов у «Шахтар» із «Карпат». Причому купив його в свого одноклубника Развана Раца. Вийшла цікава історія: одному «Порше» був не потрібний, а другий, хоч і не знав міста, їздив на дорогій машині. У воротаря донецького клубу Андрія П’ятова — теж «Porsche Cayenne», вартістю $ 150 тисяч, який він прид­бав кілька років тому. Багато розмов точилося й довкола шикарних автівок Артема Мілевського: його засіб пересування був найдорожчим серед чинних гравців «Динамо». Але, порівняно з авто гравців донецького суперника, його «Maserati Quattroporte Sport GT S» за $ 170 тис. тягнув на «середнячок» (після кількох конфузів із машиною, зокрема пожежею, він її, здається, здихався). Узагалі, середня вартість автомобіля гравця київського клубу тримається на рівні «мізерних» $ 75 тисяч. А однією з найдешевших так званих «зірок» українського футболу є «Mazda-626» за $ 13 тисяч футболіста дніпропетровського «Дніпра» Олександра Алієва

Що цікаво, чи не найзірковіший легіонер «Динамо» Мігель Велозу пересувається на більш ніж скромному (як для футболіста-мільйонера) «Mitsubishi Lancer». Про це він розповів журналісту «УФ» під час вересневого інтерв’ю. «І міняти машину — не збираюся», — відповів на здивування мого колеги…

Відзначимо, що майже всі чарівники м’яча й просто багаті люди на запитання: «Машина — це розкіш чи засіб пересування?» відповідали, що «це — просто засіб пересування». Напевно, їм видніше, адже якщо в тебе є машина, вартістю мінімум $ 50 тисяч, ти вже не думаєш про розкіш.

Як провчив Ахметов
У вузьких колах, наближених до «Шахтаря», побутує легенда, що виліт із Кубка УЄФА 2007 року (після програшу «Севільї») призвів до небаченої люті президента українського клубу, й він… побив машини своїх підопічних. Рінат Леонідович залишав стадіон надто засмучений, а потім, побачивши автівки «гірників», попросив дати йому бейсбольну биту. Відтак «пройшовся» цим спортивним інвентарем по корпусу деяких із них, нібито для того, щоби показати гравцям, що вони не заслуговують їздити на розкішних авто. Наскільки ця побрехенька має реальне підґрунтя, судити складно, але наступними роками команда демонструвала більше, ніж гідний футбол. Може, інколи це — єдино правильне рішення?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.11.2012, 17:55
maksmet
Автор:
(maksmet)
Статус:
Начинающий писатель (50 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть