Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про гру і психологію.......

2012-11-07 00:02 Що можна сказати по сьогоднішній грі............. Супер самовіддача від наших гравців - це вже велике досягнення ...

Що можна сказати по сьогоднішній грі.............

Супер самовіддача від наших гравців - це вже велике досягнення Блохіна - це раз.

Відбігали весь матч на достатньо високих швидкостях і з постійним пресингом з обох сторін - значить фізична готовність теж значно покращилася - це два.

На атаку поки-що грати не вміємо - це три.

По воротах не б'ємо, а якщо б'ємо, то так як Ярмоленко бив у гольовому епізоді - замість того, щоб виконати удар, покотив м'яч Елтону в руки. Замість обдуманих комбінацій, тупі закидання вперед з ефективністю 2 з 10.

Захисники наші..........В захисті сьогодні непогано, але в атаці - повний капець - жодного точного пасу вперед - або засильно, або зависоко, або залегко і в ноги гравцям суперника.

Думаю основна наша проблема на даний момент - це психологія гравців, яка лежить у всіх десь під плінтусом. Видно величезне бажання, але разом з тим і зневіру в очах кожного гравця. Порівняйте погляд Елтона і будь-кого з динамівців?!. Саме через психологію гравці не б'ють по воротах, не йдуть передачі і стандарти у Велозу, захисники бояться віддати гостру передачу, щоб не помилитися, тому закидають вперед або просто вибивають м'яч. Блохін все розуміє і працює над психологією гравців і дає шанс всім, не боячись програти, і показує цим самим безмежну віру у своїх гравців.

По гравцях можна багато говорити, але хочеться подякувати всім гравцям за самовіддачу, бій на кожному клаптику поля, за те, що не пропустили, за значний крок до ЛЄ.........Сподобався дуже Рубен у першому таймі, у другому здувся. Коваль - молодець! Аруна класно увійшов у гру. Гусєв дуже старався, Ярмоленко старався, але видно, що йому найважче в психологічному плані - можливо йому потрібен відпочинок, а можливо робота з психологом.

П.С. Якесь ніяке відчуття після матчу.............ні радості, ні суму.................але є надія на відродження!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.11.2012, 00:02
07.11.2012, 00:02
123665 0
metalizator2009
Автор:
(metalizator2009)
Статус:
Эксперт (8044 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1   26 апреля 22:00
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть