Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

не стреляйте в пианиста — он играет, как умеет

2013-03-27 11:53 не стреляйте в пианиста — он играет, как умеет скільки раз ми говоримо цю фразу? Думаю ...

не стреляйте в пианиста — он играет, как умеет

скільки раз ми говоримо цю фразу? Думаю дуже часто. Але давайте глянемо на гру збірної України під іншим кутом.

Є рівень кожного гравця окремо, є рівень команди в цілому. Кожна команда має свій певний середній рівень, є планка вище якої вона не підніметься але і нижня межа нижче якої не опуститься.

Давайте будемо відверті – зараз рівень збірної України –це другий ешелон. Говоримо про збірні країн Європи. Думаю більшість підтримають що еліта європейського футболу це Іспанія, Німеччина, Голландія, Італія, Франція, Португалія, Англія десь другий блок команд це Росія, Сербія, Хорватія, Бельгія, Чехія і т.п, в т.ч. Україна.

Нехай мені хто хоче що говорить, але за Шеву Мілан заплатив колосальні гроші, які не заплатять на даний час за жодного гравця збірної в т.ч. за Ярмоленко, бо рівень Шевченка і рівень Ярмоленка, Зозулі, Коноплянки і інших зовсім різних.

Часто чути вислів що проблема збірної в ліміті на легіонерів. Одні кажуть давайте відмінимо, інші навпаки зробимо жорсткішим. Скажіть будь-ласка чому Анжі купив Вільяна за 35 млн а не Коноплянку з Ярмоленком, чому Челсі викидає шалені кошти на Азара, Оскара, а не купляють наших Степаненко і Безуса. Невже в Реалах, МЮ, Барселонах і Міланах в керівництві сидять лузери, а їхні скаути нічого не бачать крім ринку Пд.Америки. Ну не смішіть. Чи можливо Сурків не віддав би Ярмоленка за 25 млн, чи Андрій не погодився б на з/п (так для прикладу 80 тис фунтів /неділя)?

А відповідь набагато простіша. Рівень більшості гравців є доволі посереднім. Грають «кращі з гірших», інших немає. Таке се ля ві.

Тому і немає українців в ТОП клубах Європи, тому за 20 років ми і зіграли тільки раз на ЧС і раз на домашньому Євро. З цим нічого не вдієш, з цим треба змиритися і тішитися тим перемогам що дарують хлопці у жовто-синій формі.

По вчорашній грі – тихий ужас, даний склад відгріб би від німців чи іспанців по пять мячів як пити дати. Сумно. Дуже сумно

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.03.2013, 11:53
27.03.2013, 11:53
137139 0
Andy_IF
Автор:
(Andy_IF)
Статус:
Наставник (4958 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Германии Аугсбург Штутгарт - : - 10 мая 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Интер - : - 10 мая 21:45
Чемпионат Франции Брест Реймс - : - 10 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть