Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Усьо буде Донбас: Лашкул сказав!

2013-03-30 13:21 Цінова політика Україна Футбол Інтернешл та ФФУ така, що вам простіше купити квитки на концерт Iron ...

Цінова політика Україна Футбол Інтернешл та ФФУ така, що вам простіше купити квитки на концерт Iron Maiden у Берліні.


Якщо ви колись надумали підтримати національну збірну України в інших країнах, то прапор вам в руки, благословення Господа Бога, а також палки в колеса від Володимира Лашкула та Федерації футболу України.

Віце-президент ФФУ й очільник УФІ пан Лашкул робить все для того, щоб національну збірну Украну підтримувало щонайменше фанатів у виїздних матчах.

Цінова політика Україна Футбол Інтернешл та ФФУ така, що вам простіше купити квитки на концерт Iron Maiden у Берліні, ніж придбати перепустку на гру української збірної. Усім відомі факти, коли зі своїх уболівальників ФФУ бере "мито" більш ніж 30% націнку на білет на гру національної команди.

Для прикладу, будь яка національна федерація, у даному випадку Польща, на виїзний матч із Чорногорією робить уболівальникам знижку та продає квитки за собівартістю. В Україні ж питання навіть не в знижці, а у тому, що квитки до гри з Польщею перестали відпускати за два тижні до матчу з поляками.

Біля стадіону у Варшаві вдалося побачити близько сотні українських уболівальників, які безуспішно намагалися придбати перепустку, жаліючись, що не встигли це зробити в Україні.

В УФІ ж відповідають, що вони не ризикують чекати до останнього нашого уболівальника, вони чекають на гроші...

Як відомо, у гостьовий сектор на стадіон "Народовий" у Варшаві поляки надали українцям майже 1500 квитків. УФІ продала 700 квитків за 395 гривень, при номінальній вартості в 270 гривень. Саме ця "моржа" в розмірі 125 гривень була зароблена на уболівальниках національної команди України.

У жодній країні Європи такого відсотка на власнх уболівальниках не заробляють. Причому дочекайся УФІ терміну продажу квитків хоча б за тиждень до гри, українських уболівальників у Варшаві було б удвічі більше.

Але ж усім відома тяга сімейства Лашкулів до спорту. Свого часу це було в тенісі, поки не прибрали з ФТУ Лашкула-молодшого. Чи очікує нас очищення у футболі? Питання звичайно риторичне. Хоча Лашкул - це УФІ, а це гроші, які заробляють для ФФУ, і які бачать у своїй кишені президент Анатолій Коньков і його команда.

 

Джерело:http://www.champion.com.ua/football/2013/03/29/528781/

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.03.2013, 13:21
30.03.2013, 13:21
137405 0
ProFFesor
Автор:
(ProFFesor)
Статус:
Эксперт (8547 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть