Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

навіяло або знову ОЧ

2013-09-24 20:42 Навіяло сьогоднішнім повідомленням про презентацію ОЧ украінським ЗМІ от же не йметься Газзаєву з його дітищем.не ...

Навіяло сьогоднішнім повідомленням про презентацію ОЧ украінським ЗМІ

от же не йметься Газзаєву з його дітищем.не буду торкатися політичноі складовоі.тут і так все зрозуміло.основне завдання втримати Украіну в орбіті Росіі.

хочу висловити свою думку про спортивні і навколо спортивні складові ОЧ

перша складова-участь у ОЧ приймають по 8 команд від Росіі та Украіни.

і незалежно від займаного місця дві найгірші від кожноі краіни поступаються місцем представникам цих краін з нижчоі ліги.тобто можлива ситуація. коли зайнявше 7 та 8 місця можливе пониження у класі. невже це спортивний принцип?

друга складова-поведінка на трибунах. Украіні закидають прояви націоналізму та фашизму під час матчів.так буде ще гірше.бананами у гравців негроідноі раси у нас ще не кидають.а чи знає шановний пан Газзаєв.чому у Зеніті не грають вищезгадані дуже загорілі хлопці ? тоді нехай поцікавиться фанатським рухом з міста на Неві.які категорично проти таких гравців.невже це не расизм.якого .слава Богу. в Украіні не чути? 

третя складова-суддівство.під час передсезонного турніру тренери з російських клубів кричали про неадекватне суддівство.хоча наші судді це ще ті маріонетки.але можна тільки уявити.що буде.коли підуть не товариські а офіційні матчі.зараз правди не доб"єшся.а що ж буде коли все буде в руках Газпрому? відому.що хто платить той і замовляє музику.

четверта складова-фінанси.мабуть сама болюча і неприємна складова.ціна питання приємно лоскоче нерви.але чи все так райдужно і однозначно? Газпром фінансує.так.але який період часу?рік.два.три? невідомо.хто фінансує нижчий дивізіон? невідомо. та й невідомо звідки взагалі така щедрість.особливо на фоні задекларованих Украіною та й Європою прагнень до застосування енергозберігаючих технологій та скорочень споживання саме газу російського походження.що приведе до ще більших фінансових збитків газового монополіста.

п"ята складова.та навіть не складова а так маленька неув"язочка-позиція УЕФА.невже заяви Платіні та інших посадовців від УЕФА.про неможливість такого об"єднання. це пустий звук для Газзаєва (Путіна)? невже Газзаєв не знає .що прерогатива проведення або непроведення Чемпіонатів належить національним Федераціям? тоді до чого весь цей цирк з презентацією у ЗМІ!

на мою думку .не потрібно Украіні ніяке об"єднання.рівень чемпіонату росте.до нас починають прибувати легіонери топ-класу.збірна постійно на виду і з нею рахуються у Європі.тому не потрібно ламати.те що створювалося довгих 20 років.а виходити на вищий рівень і я просто впевнений.що так воно і буде.а усякі газзаєви нехай гавкають у своіх будах і піклуються про власний чемпіонат.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.09.2013, 20:42
24.09.2013, 20:42
155966 0
kapelan48
Автор:
(kapelan48)
Статус:
Наставник (1565 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Лига чемпионов ПСЖ Боруссия Д 0 : 1 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть