Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Фанати звернулися до Ігоря Суркіса

2013-10-01 19:10 Вболівальники київського "Динамо" звернулися до президента Ігоря Суркіса з відкритим листом, в якому висловили біль від гри ...

Вболівальники київського "Динамо" звернулися до президента Ігоря Суркіса з відкритим листом, в якому висловили біль від гри улюбленої команди, а також попросили внести зміни в роботу клубу. Фанати зазначили, що це далеко не всі пункти, які необхідно змінити. Однак впевнені: вирішивши ці завдання, в клубі вже почнеться рух вперед.

"Дорогий Ігоре Михайловичу, ми просимо Вас не мучити вболівальників і футболістів і зробити конкретні дії: - Внутрішня реорганізація. Розробити стратегію розвитку клубу на найближчі 5 років.

- Найняти професійних менеджерів для вирішення поставлених завдань. Колишні футболісти і коментатори не підходять для професійного і якісного вирішення завдань, які стоять перед клубом.

- Залучити команду зарубіжних тренерів, у яких є досвід завоювання чемпіонських титулів Європейських чемпіонатів, а також Єврокубкових турнірів.

- Поставити завдання. Хорошим спортивним результатом буде вважатися перемога в чемпіонаті або боротьба за чемпіонство до останнього туру, а також потрапляння до групи Ліги Чемпіонів і успішний там виступ. Під успішним виступом буде вважатися місце в групі не нижче другого - місце яке дозволяє пройти в наступний раунд. В іншому випадку, команда повинна ставити за мету вигравати Лігу Європи. Читайте також: Гравець "Динамо" назвав Блохіна дуже складною людиною

- Нова команда менеджерів повинна організувати PR-відділ для зміни акцентів в інформаційній війні з донецьким "Шахтарем".

- Також одним із завдань нового менеджменту буде реорганізація селекційного відділу - тільки останнього міжсезоння до трансферів майже немає питань. Додайте в цей список задачі з поліпшення якості внутрішнього і зовнішнього маркетингу (робота з уболівальниками, як у нас називають), організацію продажу квитків", - написали фанати.

 

(джерело : http://prosport.tsn.ua/sport/fanati-rozpovili-surkisu-yak-reanimuvati-dinamo-313704.html)

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.10.2013, 19:10
01.10.2013, 19:10
156782 1 Play
VoValdo
Автор:
(VoValdo)
Статус:
Наставник (3971 комментарий)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть