Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Президент ФК "Полтава": КДК - це дитячий садок

2013-11-01 19:51 Президент ФК "Полтава" Леонід Соболєв розповів чи відбудеться наступний матч за участю полтавчан та розкритикував суддівство ...

Президент ФК "Полтава" Леонід Соболєв розповів чи відбудеться наступний матч за участю полтавчан та розкритикував суддівство в Першій лізі:

" На гру їдемо. Поспілкувався з Поповим і суддівським комітетом, але з КДК не зміг, їздив представник. Та й бажання великого не було з ними спілкуватися, з дитячим садом цим ... Як людина в 22 роки очолює КДК? Давайте реально будемо говорити: що він бачив у футболі, що він досяг? Це перше питання.

У нас зараз Прем'єр-лігу судить п'ять арбітрів. Звідки ці двоє суддів взялися, з Першої ліги, правильно? Про Першу лігу ми забули. Взяли забрали найкраще з Першої ліги, поставили 5 туди, щоб вони по полю не бігали, а за воротами стояли, образно кажучи, з одного і другого боку. Але цей пробіл адже треба було кимось відшкодувати. Або підготувати, а потім вводити туди п'ять суддів ...

Кажуть, святе місце порожнім не буває, і сюди прийшли люди, яким по 25 років, які навіть у футбол не грали і останній раз вдарили по м'ячу, напевно, в піонерському таборі і дитячій школі. І прийшли судити Першу лігу. Їм треба було область, район посудить, "Шкіряний м'яч", який при Радянському союзі був! Люди раніше, щоб потрапити в Першу лігу, йшли до цього 7-8 років, а у них цей крок вийшов за один рік! Попов це прекрасно розуміє, він багато чув. Але не всі у владі його одного. Створили, якщо правильно сказати, Ватикан", - сказав Соболєв інтерв'ю каналу "Футбол".

Нагадаємо, що президент "Полтави" заявив, що команда знімається з чемпіонату після матчу 15-го туру Фавбет-ліги 1 проти "Украгрокома", а на матч 16-го туру проти "Ниви" команда не прибула.

http://www.ua-football.com/ukrainian/first/5273e4c9.html

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.11.2013, 19:51
01.11.2013, 19:51
159896 0
ProFFesor
Автор:
(ProFFesor)
Статус:
Эксперт (8547 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Украины Металлист 1925 Ворскла 1 : 0   4 мая 18:00
Чемпионат Италии Монца Лацио - : - 4 мая 19:00
Чемпионат Англии Ман.Сити Вулверхэмптон - : - 4 мая 19:30
Чемпионат Испании Жирона Барселона - : - 4 мая 19:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть