Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Нова сторінка

2013-11-16 08:44 Ось і починають влягатися емоції після вчорашньої феєрії… Та де там… Не міг заснути майже до ...

Ось і починають влягатися емоції після вчорашньої феєрії… Та де там… Не міг заснути майже до 2-ї години… Не міг писати, бо в голові творилося казна що… Не міг прийти в себе від позитивних емоцій!!!

До речі, я вперше чомусь був упевнений, що Україна виграє такий важливий матч (ба, перший тайм тільки, бо другий – на Стад де Франс).

Але, коли почався матч, то весь дрижав, такою була нервова напруга. З плином матчу і збільшенням випитої кількості 1715 напруга спадала як і посилювалася гра наших хлопців.

Коли почався другий тайм, то, навіть незважаючи на стартовий тиск французів, мене не покидала думка, що ось зараз, зараз… І сталося – вистрілив РОМАН ЗОЗУЛЯ!!! Це було супер!!!! А потім – знову Зозуля, пенальті – і АНДРІЙ ЯРМОЛЕНКО!!!!!! Коли вийшов джокер Рома – раптом захотілося 3-0, але не доля. Хоча й Олег міг зразу на виході на поле відзначитися. Проте й цей рахунок також дає нам велику надію, що САМЕ НАША ЗБІРНА поїде в Бразилію!!!

Я також радий, що я вгадав результат і автора одного з голів – Андрія Ярмоленка, про що писав у коментарях перед матчем.

Андрій також говорив, що збірній України треба писати нову історію. Я вірю, що вчора була перегорнута перша сторінка (ні, тільки передмова) цієї нової історії. І починають її писати славні українські козаки з Києва, Дніпропетровська, Донецька, а також хлопці з Бразилії і Сербії, які здають вступний іспит до українського козацтва. Але всіх нас об’єднала велика мета – фінальна частина ЧС-2014!

Вчора наша команда показала, що вона майже відлагоджений оркестр. І не можна не сказати теплі слова про диригента цього оркестру – маестро МИХАЙЛА ФОМЕНКА. Я ріс як уболівальник, МІФ грав у центрі оборони славного київського Динамо 1970-х. І зараз хочу згадати слова Метра Лобановського про Фоменка: «Міша ходив постійно із зошитом і щось записував» (якщо неточно, то поправте). А вчора ми побачили частково ті записи, про які не знали пихаті французи.

Хотів написати, що в нас появився ще один Метр.

Ні, ще одного Метра не буде ніколи. У нас появився МАЕСТРО!!! Маестро Михайло Іванович ФОМЕНКО!!! Маестро, який не тільки успадкував ідеї Метра, але й творчо розвинув їх та адаптував до умов сучасного футболу.

За нас уболівали по всьому світу (післяматчеві). Як приємно це усвідомлювати, що люди пам’ятають, люблять і підтримують Україну!

Перемога відбулася. Перша сторінка (вступ) написана. Ми щасливі. І вірю, що будемо на сьомому небі у вівторок опівночі!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.11.2013, 08:44
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть