Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Тактика вболівальників!

2013-12-01 18:36 Шановні колеги вболівальники і фанати-ми теж причасні до формування нашої команди,своїми обговорюваннями і требуваннями до команди,ми ...

Шановні колеги вболівальники і фанати-ми теж причасні до формування нашої команди,своїми обговорюваннями і требуваннями до команди,ми їм вдячні,ми їх хвалимо.ми їх любимо ми їх піднімаємо на вершину і опукскаємо нижче плінтусу,але ми об*єктивні і все по заслугам....          

Отож ми всеодно впливаємо на чиїсь прийняття рішення,так навіть якось сам Суркіс зізнався що одного разу прийняв рішення про відставку по одному тренеру(Газаю) ,саме під впливом вболівальників які цього вимагали.

... 

Тому я прочитав деякі блоги і коментарі наших уболівальників і дійшов висновку,нам потрібно змінювати тактику,що до трансферів!Ось дивіться,ми всіх легіонерів зустрічали з тепплом і любов*ю і видавали їм масу авансів,ми їх хвалили на перед ще нічого не зробивших і не вигравших!Завжди потім хвалили їх за найменьші їхні успіхи під час процесу турнірів,але закінчувалось це майже завжди одним і тим самим: наші герої забили на нас конкретно болт,а ми їх за це гавном поливали і готові їх були порвати...вимагали щоб остані від нас пішли,та щей з позором і бажано за компенсацію ,за мізерні кошти!  

Я пропоную дещо інший підхід,нам потрібно всіх новачків приймати стримано і говорити їм що б вони доводили ділом свої гучні імена,або якщо ще без імені,то що б доводили нам що ці будуть корисні команді а не просто займали тут у нас чиєсь місце і можливо навіть нашого вихованця Динамо які змушені тинятись на чужбині!

Зараз іде хвиля по запрошеню Бьєлси і багато думає,що якщо Бьєлса прийшов ,то усе!Вже нічого робити не потрібно і ми уже всім переграємо а шахта з позором викотиться в нижчу лігу,але шановні.ми вже маємо досвід і ми вже навчені-команда іменами не створиться тут потрібна праця,тут потрібно докази!!! Тому якщо б прийшов Бьєлса...то ми йому :"Добридень Бьєлсо,як дістались до нас?чи все благополучно?Чи влаштувались?Але шановний,ми змушені навіть зразу по знайомству одразу до справи(з місця в кар*єр),адже ми вже запізнюємось і команду готову чекали ще вчора,тобто вже більше 10 років чекаємо.....Отже з чим ви до нас приїхали,яка програма і як розвиватиметься наш клуб і пробочте за не тактовність-ми знаємо хто такий Бьєлса,але ви нам це доведіть ділом на нашій команді,також не виключено ,що і у вас теж може не вийти і прийдеться прощатись, більше ми не похлопаємо так як хлопали Газаєву коли той обіцяв кубок Ліги Чемпіонів і решту нашим спробам різних тренерів,тобто якщо ви своїм ділом хоть бодай натякнете що ви Бьєлса справжнісінький!А любити ми вміємо ,за нами не заржавіє 

Мета такої тактики,щоб прийняти строго і тим самим стимулювати до праці,а не до зіркової хвороби,що ми з вами по сьогоднішній день робимо!!!Ми хвалимо на перед,а ще нема за що!Так він Бьєлса,але він Бьєлса десь там,а хто він буде в динамо?-вот де істина,і вот до чого нам потрібно стремитися: Прийшов Ібра в Барсу,а його там спитали,з чим прийшов і чим будеш корисний нашій Барсі?Ви дуже хотіли до нас прийти...,що ж ми вас взяли,але вам потрібно буде нам довести що ми не помилялися у вашій користності нашій команді!Замітьте не сам Ібра,а імено його гра.а ім*я вони сподівалися що він заробить у їхній команді,чим і славитиме ім*я їхньої команди,а це Барса. 

То му і у нас вболівальників Динамо,справжнім іменем має бути лише одне-ДИНАМО КИЇВ !!!! А почесних імен і зіркових імен хай у нас буде багато,таких як Лобановський,Шевченко,Блохін-гравець! І так до безконечності Своїх героїв,ми пам*ятатимемо завжди і їх будемо прославляти ,ставити в примір молодим і саме головне ми ними пишатимемось!!! Але вимагати з них ми теж зобов*язані інакше - ГЕНК нам усім!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.12.2013, 18:36
01.12.2013, 18:36
162961 2 dr.gonzo, LYBITELERUDIT
garmonik
Автор:
(garmonik)
Статус:
Эксперт (6433 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть