Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Євровесна на футбольних полях України

2013-12-16 18:37 Відбулось жеребкування євроматчів ЛЧ і ЛЄ. Давайте порозмислимо про перспективи українських клубів: «Лацио» / «Лудогорец» — ...

Відбулось жеребкування євроматчів ЛЧ і ЛЄ. Давайте порозмислимо про перспективи українських клубів: «Лацио» / «Лудогорец» — «Динамо» / «Валенсия» «Черноморец» / «Лион» — «Виктория» / «Шахтер» «Днепр» / «Тоттенхэм» — ПАОК / «Бенфика» і так наші суперники:

1) Валенсія – це вже не та Валенсія Давіда Вільї, Сільви і Мати, і тим більше не Валенсія Гаїски Меньдєти, Албельди, Барахи, Вісенти, Лопеса і Канясареса.

В 16 турах Примери 8 (!!!!) поразок і 2 нічейних результати. До матчу відповіді в ЛЄ з Динамо 27 лютого будуть виїзди на Камп Ноу, Рамон Санчес Пісхуан і домашній матч з Реалом, тому що таке виймати м’ячі із сітки власних воріт воротар «летючих мишей» явно буде пам’ятати. Але проблема команди не в обороні, а навпаки в атаці. Після «Блохи» Лопеса, Вільї і Солдадо ведучими нападниками є Поштіга і Жонас. Добротна лінія півзахисту з Оріолем Ромеу, Банегою, Гуардадо, Серхіо Каналесом, Фегулі явно потребує попереду сильнішого партнера. Всім відомі фінансові проблеми левантійців, а тому підписання серйозного нападника малоймовірне. І напевне головне питання – скільки матчів «відміряно»ГТ Мирославу Джукічу. Гравцю що вірою і правдою служив Валенсії багато років думаю найближчим часом вкажуть на двері. Хто буде наступником, от тут уже і можлива реанімація команди, а так то ставлю 100% на прохіж по сумі двох матчів дальше Динамо.

2) Ліон. – читай вище Валенсія. Все майже те саме. В французів є ряд плюсів – краще фінансове становище, слабкіший чемпіонат і відповідно слабші суперники. Та і Ремі Гарду явно не вистачає досвіду. Думаю в Лізі 1 Ліон ситуацію покращить. А от в те що французи попри всі проблеми пройдуть Чорноморець не сумніваюсь. Гуркюф, Мальбранк, Гоміс пройшли футбольну школу життя і досвіду в них побільше ніж в підопічних Григорчука.

3) Тотенхем . Леві зробив вдалий і як на мене своєчасний крок – звільнив АВ Боаша. Звісно незрозумілою була відставка Харі Реднапа, але думаю шпори погналися за модою і прогадали. Боаш не дав команді нічого, минулий сезон – це театр одного актора – Гарета Бейла. Цей сезон це тихий ужас. Часто дивлюсь АПЛ. І гра Тотенхема дійсло виглядала жалюгідно. ЗА 16 !!! турів 2 перемоги з різницею в 2 мячі. Домашні поразки 0-3 від Вест Хема, 0-5 від Ліверпуля,0-1 від Ньюкасла, 6-0 на Етіхад Стедіумі – це не те на що сподівалися власники Тотенхема викидаючи більше 100 млн. фунтів на трансфери Ламели, Крістіана Еріксена, Солдадо, Пауліньо, Шадлі, Капуе. Якщо вдасться за получити на Уайт Харт Лейн класного тренера думаю в Дніпра шансів НЕ БУДЕ.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.12.2013, 18:37
16.12.2013, 18:37
164313 2 Tomar, DinamoandUkraine2
Andy_IF
Автор:
(Andy_IF)
Статус:
Наставник (4957 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть