Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Біжи, Ганно, біжи.

2014-02-28 13:15 Так вийшло. Писав про це два дні тому, але зникло світло і з ним усе написане. ...

Так вийшло. Писав про це два дні тому, але зникло світло і з ним усе написане. Але актуальність залишилась, спробую повторити.

Спочатку про мову. Пишу на українській, підтримую ініціативу львівян. Дуже обережно треба відноситись до цього питання а, краще, зовсім ніколи його не піднімати. Моє формування пройшло на сході і півдні, і, хоча в селах там розмовляли на українській мові, в містах, виключно, користувались російською.

Так склалося, мені і багатьом так зручно і вважаю насильницьке насадження одної чи іншої мови недоречним. Впевнений, що у нинішніх україномовних школах рядки накшталт: "Итак она звалась Татьяной ..." или "А судьи кто, за древностию лет ...", "Убит, к чему теперь рыданья, пустых похвал ненужный хор и ...", из советского прошлого: "Пригорок Пушкино горбил Акуловой горою, а низ горы ...", "Над седой равниной моря ветер тучи ..." ніхто не вивчає, а більшість із тих, хто читає це, не те що не знає напамять, але й не читали зовсім. А це великий культурний прошарок, котрий, на відмінність від політики Росії як царської, так потім радянської і, нажаль, нинішньої, треба вивчати, треба знати, бо це всесвітня культура, котра могла б бути доступною, але відторгнута. Скажете, в Росії не знають ні: "Як умру, то поховайте ...", або "Лупайте цю скалу, нехай ні жар ...", але це не той приклад, котрий треба наслідувати. Ми маємо, поки що, можливість читати твори великих авторів у оригіналі і цим треба користуватись.
Зроблю відступ до теми футболу. На жаль, а може й добре, ця тема, як сказав один із тренерів, зараз не на часі (не дословно), і вчора я дивився ігри не цілком і без усякого задоволення, незважаючи на результат. І, чесно кажучи, мені все одно, чи буде Металіст як клуб, або Блохін в Динамо, для цих розмов ще прийде час.Тим не менш, шансів у Динамо, в першу чергу, у Чорноморця, у Дніпра або не було зовсім, або вони були незначні. Лише Шахтар, за котрий я, все ж, не вболівав, програв випадково. Але сталося те, що сталося, а як воно буде - це вже інша історія, історія для інших часів.

Не буду торкатися Криму. Думаю, побузять і заспокояться, їм не випаде "щастя" ввійти у склад постійно воюючої країни, ім не прийшлось завдяки Хрущову получати своїх дітей у трунах з Чечні, Їх не підривали, поки що, ніякі "терористи" у будинках, не травили газом на концертах. У них, навіть, немає київского будинку профспілок, так сжожого на будинки усього Грозного, і треба сподіватися, шо у кримчан вистачить розуму залишитися у країні, котра зібралася у тому напрямку, куди йде усе передове людство.

Відносно заголовку. Сподіваюсь, що усякі януковичі стануть частиною нашої не зовсім приємної історії, як стане її героїчною частиною  повалення цього режиму. Звичайно, ще багато тих, яким був мій нещодавний співрозмовник. На окраїні Києва, де я заїхав у супермаркет, залишилась частина барикади з шин та піддонів. Хлопців вже немає і цей немолодий чоловік підійшов до мене і сказав, що "цей бруд" треба прибрати. Коли я зауважив, що ще неспокійно в місті, багато бандитів, він відреагував: "Так, увесь майдан заповнений бандитами і мало їх постріляли снайпери.". Звичайно, мислити можна по-всякому, але так мислити може, тільки хвора людина і на жаль як в країні, так і тут на сайті таких чимало.   Приведу для прикладу вислів однієї славнозвісної особи, котра народилася, як не прикро, у Львівській області:"Я не хотела, чтобы он бежал с позором, я хотела, чтобы он проиграл с достоинством, чтобы у него был шанс отыграться. У меня не получилось. Больше я уже никогда не смогу ему помочь.". Бачите, вона й зараз бажає, щоб у нього, Януковича, був шанс відігратися і вона, якби змогла, допомогла б йому. І ця хитра, підла, а, насамперед, жалюгідна жінка, яку звуть Ганна Герман, яка з 2004 року радила цьому монстру, як грабувати свій народ, котра і зараз намагається підтримати його, котра збагатилася за рахунок зради свого народу, своїх близьких, ще щось віщає у цьому парламенті. Так, зараз парламент потрібен для лігітимного вірішення багатьох питань, але, коли прийде час і Ганна, як і багато інших, котрі були причетні до винищення країни, народу, повинна буде віддана правосуддю. Якщо цього не станеться, майдан треба збирати знову.

Але поки є час, БІЖИ ГАННО, БІЖИ, біжи у Росію або іншу країну, де залишилась антинародна влвда. Тут тобі спокіного життя бути не повинно.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.02.2014, 13:15
Tomar
Автор:
(Tomar)
Статус:
Эксперт (7693 комментария)
Подписчиков:
26
Медали:
Выбор редакции × 34
Топ-матчи
Чемпионат Франции Брест Реймс 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Ворскла Минай - : - 11 мая 13:00
Чемпионат Англии Фулхэм Ман.Сити - : - 11 мая 14:30
Чемпионат Испании Мальорка Лас-Пальмас - : - 11 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть