Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ахметов закликав олігархів поділитися грошима з державою

2014-03-02 15:35 Бізнесмен і президент найбільшого українського холдингу СКМ Рінат Ахметов закликає всіх співгромадян до об’єднання заради цілісної ...

Бізнесмен і президент найбільшого українського холдингу СКМ Рінат Ахметов закликає всіх співгромадян до об’єднання заради цілісної і неподільної України. Про це ІА “7 Днів-Україна” повідомили у прес-службі компанії Ахметова СКМ.

“Закликаю всіх співгромадян до об’єднання заради цілісної і неподільної України.

Сьогодні це – найголовніше. Важливим є зберігати холодну голову, не піддаватися на провокації і приймати обдумані, зважені рішення”, – йдеться в заяві Ахметова, поширеній сьогодні.

На думку олігарха, внутрішня політична напруженість може перерости в затяжний конфлікт, тому у кризи може бути тільки одне рішення – мирне.

“Наша сила – в об’єднанні бізнесу, влади та суспільства. Сьогодні економіка – реальна політична сила. Наше завдання – забезпечити безпеку людей, їхніх родин, стабільність роботи всіх підприємств країни. Ми будемо працювати 24 години на добу, щоб підтримувати життєдіяльність інфраструктури України. Це – наш головний внесок у цілісність країни”, – заявив Ахметов.

Він також закликав підприємців усіма засобами сприяти мирному врегулюванню ситуації в країні: “Звертаюся до підприємницьких кіл в Україні та ділових партнерів українського бізнесу із закликом об’єднати зусилля і сприяти мирному врегулюванню, не шкодуючи жодних матеріальних ресурсів”.

“Я відповідально заявляю, що група СКМ, яка сьогодні налічує 300 тисяч осіб і представляє Україну від заходу до сходу, від півночі до півдня, зробить все можливе для збереження цілісності нашої країни”, – додав бізнесмен.

Нагадаємо, раніше холдинг олігарха Ріната Ахметова “СКМ” оприлюднив заяву, в якій висловлює прагнення до створення нової країни та підтримку реформ в Україні.

http://7days-ua.com/news/ahmetov-zaklykav-oliharhiv-podilytysya-hroshyma-z-derzhavoyu/

Якщо дотримає слова, першим попрошу у нього вибачення за всі свої "перли" проти нього. Респект.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.03.2014, 15:35
ProFFesor
Автор:
(ProFFesor)
Статус:
Эксперт (8547 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов ПСЖ Боруссия Д 0 : 1 Закончился
Лига конференций Брюгге Фиорентина - : - 8 мая 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть