Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Слов’янська єдність

2014-03-16 17:57 Одним із ключових елементів російської пропаганди, який вони почали активно розкручувати ще вкінці минулого століття, є ...

Одним із ключових елементів російської пропаганди, який вони почали активно розкручувати ще вкінці минулого століття, є так звана "слов’янська єдність". Мовляв, якщо Україна не буде разом з Росією і Білоруссю, то тим самим порушить споконвічні "братерські зв’язки". Як і інші кремлівсько-геббельскі тези, ця також має мало що спільного з реальністю.

Тож давайте по пунктах розглянемо, скільки брехні закладено у цьому пропагандистському продукті російських шовіністів.

Брехня 1. Є три слов’янських народи. Не хочу шокувати адептів "руського міра", але слов’янських народів загалом є тринадцять. Окрім українців, росіян і білорусів, точно такими самими братніми слов’янськими народами є словаки, поляки, чехи, словенці, хорвати, боснійці, серби, чорногорці, македонці, болгари. Всі вони (за винятком невеликої частини російського народу) живуть на території Європи, тобто є саме європейськими народами.

Брехня 2. Слов’янські народи повинні об’єднатися в один союз. Ви будете сміятися, але я повністю підтримую цю ідею російських пропагандистів. Я навіть більше скажу - їхня мрія вже давно здійснилася, тому що половина слов’янських народів вже об’єдналися в один союз, і назва його - Європейський Союз.

Брехня 3. Якщо Україна не об’єднається з Росією і Білоруссю, то українці будуть зрадниками слов’янської єдності. Як я вже казав, половина слов’ян вже об’єдналися в Європейському Союзі, а саме: словаки, чехи, поляки, словенці, хорвати, болгари. Натомість українці, боснійці, серби, македонці, чорногорці висловили бажання якнайшвидше долучитися до цього об’єднання братських слов’янських народів.

Єдиними зі слов’янської сім’ї, хто не прагне цього об’єднання, є Росія і Білорусь. Тож надіятимемось, що в майбутньому росіяни і білоруси перестануть бути зрадниками слов’янської єдності, і в Європейському Союзі будуватимуть щасливе майбутнє для свого дому, разом з іншими одинадцятьма слов’янськими народами.

Брехня 4. Росія - це Русь, а Україна - проект по її розколу. Ще на початку ХХ століття слово українець і русин були словами-синонімами. Зокрема, в Австро-Угорській імперії всіх українців із Закарпаття, Галичини і Буковини називали русинами, а українську мову - русинською, так як саме українці і є предками Київської Русі. Отже, Україна - це канонічна Русь, столиця України - це канонічна столиця Русі, а Росія - тільки її неканонічне відгалуження.

Підсумок. Україна, як правонаступниця Русі, розуміє свою історичну відповідальність щодо єдності слов’янських народів в рамках ЄС. Саме тому русини-українці повстали проти свого правителя, який, окрім інших неподобств, намагався відірвати їх від більшості слов’янських народів. Шкода, що багато росіян і білорусів, йдучи за ганебною пропагандою своїх нікчемних правителів, поки що не працюють в цьому напрямку. Але я вірю, що коли-небудь ми таки будемо разом - всі слов’янські народи в одному могутньому Європейському Союзі. http://durdom.in.ua/uk/main/article/article_id/21124.phtml

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

16.03.2014, 17:57
PiterNak
Автор:
(PiterNak)
Статус:
Наставник (2341 комментарий)
Подписчиков:
12
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Аталанта Марсель 3 : 0 Закончился
Чемпионат Германии Аугсбург Штутгарт - : - 10 мая 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Интер - : - 10 мая 21:45
Чемпионат Франции Брест Реймс - : - 10 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть