Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Футбол і краса.

2014-04-25 13:50 Футбольна форма - це лице команди. Кожен сезон розробляються нові моделі форми, змінюються кольори клубів. І ...

Футбольна форма - це лице команди. Кожен сезон розробляються нові моделі форми, змінюються кольори клубів. І завжди це супроводжується гучною прем'єрою для преси і шанувальників футболу.

Тому вирішив скласти свій рейтинг найкращих футбольних нарядів. До уваги брались лише форми, які були представлені в нинішньому сезоні.

10 місце:


Домашній комплект Борусії Менхенгладбах

Розпочинає цей ТОП німецька команда з не самою відомою в світі футболу італійською фірмою Kappa. Із найгучніших імен, на футболках котрих був зображений силует оголених чоловіка і жінки можна згадати Рому та ще одну Борусію, але із Дортмунда.

Красиві вертикальні полоски на білій футболці, широка зелена смуга охоплює шию та гетри біля коліна, два зелених логотипа Kappa на плечах - це фішки цієї симпатичної форми.

9 місце:



Домашній та виїзний комплект лондонського Тоттенхему.


З минулого року «Тоттенхем» співпрацює з новачком ринку - молодою американською компанією Under Armour. Екіпірування «шпор» виглядає досить оригінально, особливо "домашній" комір.

8 місце:



Домашня форма ФК Вольфсбург


А ось і один із лідерів футбольного ринку, німецька компанія Adidas. Один із тих випадків, коли стандартні три полоски не виглядають лишніми, так само, як і чорні вставки по бокам та логотип спонсора Volkswagen.

7 місце:


Домашній комплект ФК Сантос

Дочекались ми і Nike :)

На передній стороні футболок нанесений знаменитий нічний вид на порт міста Сантос. Темно-синя форма має оздоблення у вигляді люмінисцентного жовтого кольору. Клуб також постарався над створеннян дизайну цього комплекту.

6 місце:



Виїзний комплект ФК Евертон

Синій і жовтий - один із найбільш класичних колірних поєднань, який знайшов відображення у новій формі Евертона для гостьових матчів. Основна частина футболки жовта, а верх синій. З чуток, ця форма особливо припала до душі Філу Ягілці.

5 місце:


Домашня форма ФК Шальке


Шальке - один iз клубів, для яких Adidas шиє завжди унікальні форми. В цьому сезоні доволі симпатичні всі три комплекти німецького клубу, але особливо викликає захват домашня синя.

Широкі білі полоски на шиї та рукавах, малопомітні діагональні смуги на передній частині футболки, загалом, все строго і красиво.

4 місце:



Виїзна форма ФК Порту

Виїзна форма поєднує в собі модні тенденції об'єднання двох відтінків одного кольору, а зокрема мова йде про синьому кольорі. У цьому комплекті також не обійшлося без золотої обробки елементів і лейбла, який відзначає рік заснування клубу.


3 місце:



Домашня форма пітерського Зеніту

Коли клуб не може потішити своїх вболівальників на підмогу приходить Nike.

Головна відмінність форми від попереднього сезону - оновлена ​​емблема клубу. Також слід звернути увагу на колір форми. Створюється враження, що футболка володіє якоюсь особливою лазерною підсвіткою, що добре помітно на екранах телевізорів.

2 місце:



Домашня та виїзна форма ФК Селтік


Селтік відкриває нову главу своєї славної історії та починає її з неймовірного комплекту форми від Nike.

Після незабутнього 125-річного ювілею, коли Селтік обіграв Барселону, кваліфікувався до плей-офф Ліги Чемпіонів, виграли домашній кубок і чемпіонат - гіганти з Глазго отримують новий комплект форми на наступний сезон. Погляд команди сфокусований на майбутньому в особі приголомшливих молодих талантів таких як Том Роджік і Тоні Уотт.

Як каже легендарний менеджер Джок Стейн: "Ми не хочемо жити з історією ... Ми повинні створювати нові легенди."

Зелені широкі смуги на футболці складаються з 7 вузьких смуг. Це число натхненне такими футболістами як Джиммі Джонстон і Хенрік Ларссон, які носили футболку з номером 7.

На внутрішній стороні модного V-подібного комірця англійською нанесений напис: "Футбольний клуб Селтік більше, ніж просто клуб. Для багатьох людей це спосіб життя."

Золотий колір виїзної форми натхненний багатою клубної історією і використовується з 1972 року. Спереду нанесені 7 зелених смуг.

V-подібний комірець і рукави оброблені зеленим кольором.

На внутрішній стороні комірця, як і в домашній формі, нанесено девіз англійською мовою: "Селтік більше, ніж просто футбольний клуб. Для багатьох це спосіб життя".

1 місце:




Домашня та виїзна форма національної збірної Франції, виготовлена спеціально до Мундіалю в Бразилії.

Модні французи - любителі ледве не щосезону оновлювати футбольний гардероб. З гаслом "краса криється в простоті" кривдники збірної України полетять в Бразилію.

Ось і все, добавлю ще декілька цікавих комплектів, буду радий почитати ваші коментарі, можливо, у вашому рейтингу ви б поміняли деякі позиції, чи взагалі добавили щось своє.

Бенфіка

Збірна Австралії

Вердер

Бешикташ

Збірна Португалії

Збірна Німеччини

Баварія

Лаціо

Ліон

Ліль

Збірна Бельгії

Наполі

ПСВ

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.04.2014, 13:50
25.04.2014, 13:50
176290 1 Sama_po_sobi
dynamiwe
Автор:
(dynamiwe)
Статус:
Старожил (584 комментария)
Подписчиков:
4
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть