Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Хочу бачити СаШо у скаді Збірної на ЄВРО , а ви?

2015-11-25 11:20 Всім привіт! Вчора наша улюблена Команда нас вчергове порадувала! Ребров на правильному шляху і в цієї ... Хочу бачити СаШо у скаді Збірної на ЄВРО , а ви?









Всім привіт!
Вчора наша улюблена Команда нас вчергове порадувала! Ребров на правильному шляху і в цієї Команди велике майбутнє, я в це вірю! Не останню роль в нинішньому Динамо відіграє наш незамінний Саша Шовковський! От вже чиєму досвіду та довголіттю заздрять багато футболістів ( а особливо кіпери ДК).
Є бажання створити ініціативу в Україні , щоб Олександр Шовковський був включений до складу ЗУ на фінальний турнір у Франції і поясню чому.
Гадаю ні для кого не новина, що наш найдосвідченіший воротар так ні разу й не прийняв участь континентальному фінальному турнірі збірних. В силу різних причин: в основному тому,що не потрапляли в фінальний турнір, а ситуацію з травмою СаШо перед ЄВРО 2012 теж ми всі пам'ятаємо. Звісно, я розумію , що СаШо вже давно не грає за ЗУ та й П'ятов зараз без варіантів №1 (принаймі тренер йому довіряє) але я гадаю, що СаШо своєю вірою та правдою заслужив прийняти учать у Чепміонаті Європи і ,якщо вболівальники підтримають цю ідею , можливо наша Легенда повернеться на фінал ЄВРО ,а тренерський штаб піде на зустріч та все-таки допоможе реалізувати СаШо одну з футбольних мрій,яка поки так і не втілилася в життя. До того ж досвід СаШо не буде зайвим для Збірної України. Звісно, можливо сам СаШо не захоче повертатися але спробувати, гадаю , варто. Що скажете?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть