Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Неповторний Денис

2015-11-26 07:52 Денис Гармаш – дійсно неповторним гравцем. Я довго думав, з ким його можна порівняти в футболі, ...

Денис Гармаш – дійсно неповторним гравцем. Я довго думав, з ким його можна порівняти в футболі, і так жодної кандидатури не знайшов, навіть приблизно.

Напевно, на найбільшою перевагою та індивідуальністю Дениса є його сприйняття футболу. Так, як думає і сприймає футбол Денис не робить більше ніхто.

Одні центральні півзахисники вміють дуже гарно грати на оборону, інші – мають креативні здібності, треті- мають гарний пас, четверті- можуть дуже гарно читати гру.

Всі ці здібності та таланти присутні в півзахисника Динамо. Це просто щось неймовірно фантастичне.

Гармаш може однакова вдало може оборонятися та вміє атакувати. В нього просто неймовірний за витонченістю пас( пригадайте пас в Гладбаху на Ярмленка, або в матчі –відповіді на Ідейе, коли вже рахунок став 1-2), може розпочинати атаки, може і вдало їх і завершувати, однаково гарно грає головою та ногами

Дуже важливо, що йому присуще нестандартне мислення. Дуже часто він завдяки своїм неодинарним діям ставить суперника в глухий кут.

Дуже довго думав та аналізував, чого не вистачило Динамо в минулому сезоні ще для більш вдалого виступу в ЛЄ. Прийшов до висновку, що в матчах, в яких Динамо поступилося, якраз не вистачило лідера на полі. Лідера в середині поля, який в тяжкі хвилини міг би повести команду за собою, взяти ініціативу в свої руки.

Все було, якось стандартно, особливо в матчах з Віолою, коли потрібно було вижимати максимум, здивувати суперника, але ми, на жаль, діяли стандартно, майже без ризику. Ось якраз цією настандартністю міг бути і Денис

Бачив, як Гармаш готувався до матчу проти Олімпіка. В людини реально горять очі. Склалося таке враження, що гравець вперше буде грати в основі Динамо. Людина отримує задоволення від футболу. В сучасному світі грошей і матеріальних благ- це щось неймовірне.

Багато хто пише про зайві картки. Але Денис Гармаш без емоцій буде зовсім іншим гравцем.

Так хочеться чисто по –людській, щоб в цією людини було все добре, як в футболі, так і особистому житті. Щоб було не було більше ніяких травм( матч в Львові проти Словенії змусив трохи перелякатися, коли Денис тримався за коліно). А сумнівів в тому, що він стане лідером Динамо в мене вже давно немає

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.11.2015, 07:52
Топ-матчи
Чемпионат Франции Брест Нант 0 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Полесье Заря - : - 5 мая 13:00
Чемпионат Италии Кальяри Лечче - : - 5 мая 13:30
Чемпионат Испании Осасуна Бетис - : - 5 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть