Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Амбасадори національної збірної України: хто вони?

2016-05-21 12:59 Амбасадори національної збірної України: хто вони? До написання цього поста мене спонукав наш молодший колега Брюс ... Амбасадори національної збірної України: хто вони?

Амбасадори національної збірної України: хто вони?

До написання цього поста мене спонукав наш молодший колега Брюс Всемогутній, який обмовився про в одному з коментарів про амбасадорів нашої збірної на фінальній частині чемпіонату Європи у Франції у червні-липні 2016 року. За його порадою я знайшов матеріал про представлення нової форми національної команди, на якому були присутні майже всі амбасадори.

Детальніше за посиланням: http://1927.kiev.ua/news/view/45088. Хочу звернути увагу на визначення власне слова «амбасадор».

Слово «амбасадор» у мене асоціюється зі словом «посол», визначення якого можна знайти тут: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%BB або тут: http://sum.in.ua/s/posol.

Не знаю, кому в голову прийшло придумати термін «амбасадори національної збірної України», але хай буде, хоча ті люди, яких визначили таким терміном не представлятимуть збірну України у Франції, а представлятимуть там нашу державу УКРАЇНА, вони є народними посланниками від нас з вами (хоча нас про це ніхто не запитував!:)), вони є народними дипломатами, але «то таке» (с) ! Але на те ми і «публічка», щоб нас нічого не запитували, а все вирішували прямі та «почесні» начальники у цьому випадку від футболу! Хоча, з іншого боку, ми є тією «публічкою» практично у всіх сферах нашого життя! Але мій пост присвячений його величності футболу! І як мінімум до 21 червня ми з хвилюванням, неспокоєм, радістю/смутком будемо жити подіями Євро-2016!!! А якщо наші хлопці у Франції зіграють понад свої сили, то як заявив ветеран нашої збірної Олег Гусєв у нас з’явиться шанс уболівати за нашу збірну хоча б до 30 червня – 3 липня:

— Достойно — это выход из группы или финал? — Чем выше, тем лучше. Минимум четвертьфинал.

http://dynamo.kiev.ua/articles/239576-oleg-gusev-zadacha-minimum-na-evro-2016--chetvertfinal

Тепер «ближче до тіла» (с)!:)

Хто ж ті люди, які стали амбасадорами національної збірної України у Франції:

  1. Джамала (Сусана Джамаладінова) /за матеріалами української Вікіпедії, які я буду частково використовувати й надалі/ - українська співачка й акторка кримськотатарського та вірменського походження, народна артистка України, випускниця Національної музичної академії України. Виконує пісні у стилях джаз, соул, фанк, фольк, поп та електро, а також бере участь в оперних постановках і шоу. За свою творчу кар'єру, яка триває й досі, записала й випустила три студійні, один концертний та два міні-альбоми, до яких увійшли пісні англійською, українською, російською та кримськотатарською мовами; знялась у фільмах «Поводир»українського режисера Олеся Саніна та «Поліна» франко-бельгійського режисера Оліаса Барко. Перемогла на 8-му міжнародному конкурсі «Нова хвиля» в Юрмалі та 61-му пісенному конкурсі Євробачення» в Стокгольмі. Здобула чотири статуетки української музичної премії «YUNA», дві премії «ELLE Style Award», а також премії «Людина року», «Best Fashion Awards», «Red Apple Awards», «Eurostory Awards» та «Marcel Bezençon Award». У 2013—2014 роках підтримала Революцію Гідності й засудила анексію Криму Російською Федерацією. З початком війни на сході України бере участь у заходах, присвячених соборності та цілісності держави. Найдостойніша людина у групі амбасадорів!

Сергій Василюк — фронтмен і засновник гурту Тінь Сонця, автор-виконавець власних пісень (2010 року видав сольний альбом Сховане обличчя). Громадський та політичний діяч, член Всеукраїнського об'єднання «Свобода», активіст громадської організації "Національний екологічний центр України". Англомовна Wikipedia характеризує Тінь Сонця як Ukrainian folk metal band. Послухав кілька пісень з альбому «Грім в ковальні Бога» (2014) – вони мені дуже сподобалися!!!

«Грім в ковальні Бога» – рядки культової композиції Василя Лютого Живосила – «Меч Арея», яку за останні роки переспівало кілька відомих українських гуртів. Обрання саме такої назви до альбому пояснює лідер гурту Сергій Василюк так: «Бачачи всю ту несправедливість і кривду, яка твориться в світі, сам Всевишній закликає нас до боротьби і кожному кує свою зброю! Музична композиція «Їхали козаки» прикрашатиме виступи збірної України під час матчів ЧЄ-2016. «Сподіваюся, ця пісня сприятиме майбутнім футбольним звершенням наших хлопців у Франції», - наголосив лідер гурту Сергій Василюк. Просто супер!!! Ця група – відкриття для мене!!! І прекрасно, що їх лідер їде з нашою збірною до Франції!!!

Ольга Харлан — українська фехтувальниця (шабля), олімпійська чемпіонка 2008 року у командній першості, бронзова призерка Олімпіади 2012 року, чотириразова чемпіонка світу (2009 року в командній першості, 2013 в індивідуальній і командній, 2014 в індивідуальній), семиразова чемпіонка Європи, ЗМСУ з фехтування, найкраща спортсменка року (2008, 2009) та найкраща спортсменка місяця (5 разів) в Україні, депутат Миколаївської міської ради. Кандидат у народні депутати на виборах 2012 року (№ 194 у списку Партії регіонів) (Тут вона стала в один ряд з помічником головного тренера збірної України!:))). Представниця клубів «Спартак» та «Динамо» (Миколаїв), а також службовець СБУ. Входить до десятки найкращих спортсменів ФСТ «Динамо» України з олімпійських видів спорту 2012 року, очільниця світової шабельної класифікації у 2013 році. Тренери — Артем Скороход, Гарнік Давидян. Перший тренер — Анатолій Шлікар. 29 березня 2016 року ім'я Ольги Харлан було вписано у міжнародний Зал слави FIE.

Сергій Притула — український телеведучий, актор, автор і співпродюсер Народного скетч-шоу «Файна Юкрайна», екс-ведучий ранкового шоу «Підйом» та талант-шоу «Україна сльозам не вірить» на Новому каналі. Резидент української версії Comedy Club UA.

Роберто Моралес — український спортивний журналіст та коментатор. Батько Карлос Беніто Моралес — чилієць, мати Любов Олексіївна — українка. 1998 року Роберто закінчив історичний факультет Запорізького університету з курсу «Новітня історія України», після чого якийсь час працював на обласному телебаченні. Перший досвід коментатора здобув саме там ще під час навчання: коментував гру Бельгія — Франція 27 березня 1996 року (0:2). Деякий час жив у Чилі, до 2005 року мав чилійське громадянство. Працював на «Новому каналі», «Інтері», «Мегаспорті» («Відверто про футбол» разом з Ігорем Цигаником). Зараз співпрацює з каналом «Футбол» та іншими ЗМІ.

І нарешті №6:))!!! Для нього навіть два фото!!!

Шість. Олександр Денисов - телеведучий, генеральний директор телеканалів «Футбол 1» і «Футбол 2». Все!!! У мене виникає природне запитання – А його то за що!? Олександр Денисов є антиукраїнська особа і не має права бути в такій ролі!!! Це дуже прикре недорозуміння для мене, якщо людина, яка розпалює ворожнечу в українському футболі є так званим амбасадором збірної України на Чемпіонаті Європи в Франції! Нонсенс.

Запрошую колег до дискусії! Давайте зробимо все можливе, щоб №5 у списку не був тим, ким його визначили наші футбольні начальники!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.05.2016, 12:59
myluch
Автор:
(myluch)
Статус:
Эксперт (15228 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Выбор редакции × 11

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть