Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Да... Смішно, але... Данілов: Треба боротися з цим злом - хабарництвом в суддівстві

2010-02-02 16:59 Президент футбольної Прем'єр-ліги України Віталій Данілов хоче викорінити корупцію серед арбітрів. "Упевнений, що питання щодо викорінення ...

Президент футбольної Прем'єр-ліги України Віталій Данілов хоче викорінити корупцію серед арбітрів.

"Упевнений, що питання щодо викорінення хабарництва в суддівстві - наша спільна справа. І я хочу, щоб ми разом боролися з цим злом! Ми зайнялися цією справою, щоб упорядкувати процеси у вітчизняному суддівстві, навести хоч якийсь порядок.

Ми хочемо змін в суддівстві! Щоб суддівство якомога менше впливало на результати матчів. Ми розраховували, що ФФУ буде нам надійним соратником в цьому питанні. Але, схоже, федерація тільки гальмує процес", - заявив Данілов.

За словами Данілова, ФФУ так і не розслідувала гучних справ про корупцію в українському футболі.

"Привести приклади? Перший - "чернігівський" епізод з Савченко. Чим закінчилося розгляд? Профанацією і фарсом! Такий же результат і справи Заховайло-Маслова! Намагалися виставити крайнім Попова - не вийшло: все заглохло.

Далі - заява Юрія Кіндзерського про те, що грати чесно в українському футболі не прийнято, в чому він особисто переконався ... По-моєму, цим словам комісія навіть ходу не дала.

Тільки я не вірю, що Ігор Кочетов доведе розпочату справу до кінця. Можете переконати мене, якщо я побачу результати розгляду комісією питання про корпоративну етику. Я маю на увазі висловлювання деяких футбольних чиновників і замовлені статті в підконтрольних ФФУ ЗМІ, де не мене особисто, а всю Прем'єр-лігу в особі її законно обраного керівника відверто принижують і ображають.

У запалі боротьби пан Кочетов озвучив позицію федерації щодо президента Прем'єр-ліги: заборонити Данілову працювати в українському футболі, а якщо президенти не затвердять цей вердикт - позбавити Прем'єр-лігу прав на проведення Чемпіонату України. Це було б сумно, якби не було смішно.

На дворі не XV століття, а Виконком ФФУ далеко не свята інквізиція, яка всіх непокірних спалювала на багатті, а XXI, коли інакомислення і опозиційні настрої вітаються суспільством. Ви можете прийняти будь-яке рішення, але вам з ним жити.

І наостанок ... Я заявляв, що у Кочетова під носом виростає корупція в дитячому футболі. Але ніхто на це не відреагував, ніяких дій з боку комітету я не побачив. Це означає, що Кочетову потрібна не істина - йому потрібен Данілов!" - заявив президент Прем'єр-ліги.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.02.2010, 16:59
02.02.2010, 16:59
24072 0
ProFFesor
Автор:
(ProFFesor)
Статус:
Эксперт (8547 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Германии Аугсбург Штутгарт - : - 10 мая 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Интер - : - 10 мая 21:45
Чемпионат Франции Брест Реймс - : - 10 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть