Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Враження після матчу із "Сталю", або куди ми рухаємося?

2016-08-14 21:36 Після першого туру ми захоплювалися Мораєсом та Морозюком. Перший реалізував майже всі створенні моменти, другий – ...

Після першого туру ми захоплювалися Мораєсом та Морозюком. Перший реалізував майже всі створенні моменти, другий – чотири рази подав із флангу. Після матчу із «Карпатами» ми захоплювалися Ярмоленком, який двічі показав свою індивідуальну майстерність. В матчі із «Дніпром» запам"ятався молодий Очігава, який не зіпсував каші в дорослому футболі.

Я введу до того, що такий поодинокі, або в кращому разі двояких, моментів дуже мало для розвитку та гри в ЛЧ

Тут не питання в тому, що «Динамо» дуже важко зіграло на «Метеорі»( минулого року теж першим пропустили, було вилучення і врешті вирвали перемогу тільки в другому таймі). Це тільки початок сезону, і втрачати ще будуть всі команди. Питання в тому, що немає ніяких передумов, що ця нудна гра колись завершиться.

Зараз ми тільки говоримо, що там вирвали перемогу, там вимучили, там пощастило, там зіграв індивідуальний клас Ярмоленка, там суперники втратили очки, а де власне сам динамівський футбол? Де гра? Де індивідуальності? Напевно, що все це там, де і глядачі на "Олімпійському"!

При Сьоміні була схожа ситуація, коли був мінімальний вимучений результат, але не було гри. Так довго тривати не може. Якщо немає футбол, гри- результат теж дуже скоро пропадає.

Сьогоднішнє «Динамо» –це ряд футболістів, який все влаштовує (агент Євгена Хачеріді Андрій Головаш прямо так і сказав, що, Хач нічого не думає, бо умови в Києві його повністю влаштовують), посередніх гравців, із яких багато не візьмеш ( Буяльський, Сидорчук, Морозюк) та ряд переоцінених гравців( навіть в кошмарному сні не міг собі уявити, що Морозюк, Гладкий, Громов будуть грати в основі «Динамо»). Можливо, в такому випадку, коли немає можливості запршувати якісних гравців потрібно більше довіряти власній молоді? Дивлюся на Корзуна і думаю – невже в Україні немає гравця подібного таланту? Цибульник із «Динамо» -2 був не гірше. В матчі проти дублю «Дніпра» дуже гарно себе проявив правий захисник Олександрі Тимчик. Забив і був дуже активний. Той же Циганков – дуже великий талант. Не боїться брати на себе, загострює. Невже буде гірше від Громова???

Величезна проблема, що «Динамо» не знає куди рухається. Тренерський штаб живе від матчу до матчу, взагалі, не думаючи, що буде через місяць, пів року, рік. «Динамо» взагалі немає ніякої концепрції та стратегії розвитку розвитку. Чесно кажучи, не бачу в цьому нічого гарного для майбутнього.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.08.2016, 21:36
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Лига Европы Аталанта Марсель 3 : 0 Закончился
Чемпионат Германии Аугсбург Штутгарт - : - 10 мая 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Интер - : - 10 мая 21:45
Чемпионат Франции Брест Реймс - : - 10 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть