Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дебют Андрія Миколайовича (необов'язково до прочитання песимістами).

2016-09-06 13:59 Вітаю, колеги ! Ось ми і дочекалися першого матчу Збірної після ЄВРО. Відразу кажу, що не ...

Вітаю, колеги ! Ось ми і дочекалися першого матчу Збірної після ЄВРО. Відразу кажу, що не усім може бути цікаво, що я написав.

І я знов не розумію деяких колег по сайту, які знов незадоволені ? Ми що знов програли ? Ні. Результат повністю негативний ? Ні. Ми нарешті забили гол, чого не було на ЄВРО. Так чого усім нам ще треба ?

Красивої гри ? Виносу суперника 5:0 ? Не усе одразу.

На перший матч під керівництвом Андрія Миколайовича покладалися велики надії з обов'язковою програмою - перемогти. Хоча які надії можуть покладатися зараз, коли людина лише тиждень працює з командою, я не розумію ?!

Зрозумійте, що за тиждень команду, а тим більше Збірну не побудуєш. Наприклад, побудова Збірної, і побудова клубу - це різні речі. Тренер Збірної лише кілька разів на рік збирає гравців, і проводить з ними бесіди та підготовку до матчів, на що йому дається кілька днів. А клубний тренер живе з команду мостійно. А ми хочемо, що б при новому тренері команда відразу показала гру-"вогонь".

І щоб там ми не казали, але порожні трибуни психологічно дуже давили на гравців. Фан-зона це безперечно круто. Респект Сергію Притулі. Але повний стадіон - це зовсім інші речі.

Андрій Миколайович сильно здивув багатьох стартовим складом, поставивши у старт дебютанта Соболя, а також Коваленка, Зінченка та Бутка одночасно. Отже Шева робить ставку на молодь, що не може не радувати. І ще більше здивував Андрій Миколайович тим, не поставивши у склад жодного !!! чистого форварда. Хотів заплутати вікінгів ;) А це означало, що хтось з наших атакувальних півзахисників зіграє у нападі. І як виявилося, що це були Коваленко і Зінченко. Хоча і Ярмола та Коно теж фактичного грали у нападі. Була така собі у нас схема 4-2-4, з двома опорними - Сидорчуком і Стьопою.

Початок першого тайму був приголомшливим. Занадто багато провалів було на перших хвилинах. М'яч у наших у той момент зовсім не тримався. І десь навіть логічний був гол ісландців. Якщо не помиляюся, то у випадку з пропущеним голом є вина не тільки Кучерссона (як модно тепер його називати), але і Бутка також. У володонні м'ячем ми були лідерами. Але за перші 10-15 хвилин гри по ударах по воротах ми "летіли" з "тріском" - 0:4. Це означало лише одне -  захисники не впоралися з нервами. Та уся команда у перші хвилини нервувала. Дивно було, як легко Ісландія проходила до наших воріт, бо ми це їм дозволяли. Але ближче до середені тайму у нас з'явилися перші удари по воротах, що було неабияким прогресом у порівнянні з попередніми матчами. Дуже вчасно, у кінці тайму, Ярмола зрівняв рахунок. А гольовий пас так би мовити видав Ярік ;) Загалом по першому тайму виділявся Зінченко та Ярмола. Дуже непогано зіграв новачок Соболь. Я боявся, що від мандражу, він наробить помилок. Але ні, зіграв дуже впевненно. І також треба похвалити Пятова. У середені першого тайму витягнув божевільний удар по центру, коли вікінг пробив метрів з п'яти.

У другому таймі, попередньо у роздягальні "отримавши" від Андрія Миколайовича, наші заграли поцікавіше. Атаки катили одну за одною на ворота Ісландії. Хотіли напевно загнати вікінгів ща Бесарабку ;) Знов старалися ті ж Ярмола та Зінченко. Непогано підключався до атак Богдан Бутко. Також було пару непоганих діагоналей від Яріка. І ось в одних з таких підключень, Бутко красиво "підставився", і заробив пеналь, який пробив штатний пенальтіст Конопа. Але він пробив по-піжонськи. Але я не стану поливати його брудом за цей епізод. Цей незабитий пеналь - наслідок невразчної гри Коно останнім часом. Він здав у своїй грі та відношенню до себе за останній рік. Євген трішки ледачий, і це його губна звичка. Любить часто ходити по полю пішки. Але учора я взагалі не помітив, чи був Коноплянка на полі ? Хоча з іншого боку у нас немає гравці рівня Конплянки на його позицію. Караваєв може зіграти на його позиції, але то таке. Той же Ярмола не забив майже два роки тому Македонії. І нічого страшного. І таке буває.

Якщо оцінювати гравців, і тренерів, то можна поставити загальну оцінку 8 балів з 12 можливих. Дуже не сподобався Кучерссон та Коваленко, який розчинився на поле. Кучерссон взагалі міг не дограти матч до кінця. Але суддя його пожалів і не вигнав з поля.

Мені прикро, через Руслана Ротаня. Важко було дивитися на його розчароване обличчя, коли до кінця лишалося три хвилини, а він ледь не плакав, що не вийшов на поле. Ось Ротань справжній Капітан на відміну від Кучера.

І сподіваюся, що це перший і останній раз, коли ми бачимо порожні трибуни на матчах Збірної. І це покарання повинне буде уроком тим козлам, які спровокували усю цю ситуацію. Не можна так тупо своїми провокаціями підставляти нормальних вболівальників та свою країну.

І я так зрозумів, що Шева вже сам готовий був вийти на поле, коли зняв свій піджак ;) Як його не вистачає Збірній, як нападника...

Наші конкуренти зіграли усі однаково. І шанси в усіх залишилися рівними.

І помітьте, що я не писав, що це наші спеціально здобули такий результат, щоб не поїхати до Мордора. Бо це маячня. Я дуже хочу, щоб наша команда прогресувала з кожним матчем, і показували щось цікаве у грі. Вірю, що так і буде. А ось їхати, чи не їхати на ЧС-2018 на роісю - питання важке. Сподіваюся ФФУ прийме правильне рішення стосовно цього питання.

Наступний матч вже буде рівно за місяць - 6 жовтня проти Турреччини. А там як відомо буде пекло. Тим цікавіше буде грати.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.09.2016, 13:59
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть