Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Оскар Хільємарк: він може зробити «Динамо» сильнішими Выбор редакции

2017-01-19 16:28 Буду дуже радий, якщо цей трансфер відбудеться. Шведський півзахисник має всі чесноти щоб зробити «Динамо» сильнішим ...  Оскар Хільємарк: він може зробити «Динамо» сильнішими

Буду дуже радий, якщо цей трансфер відбудеться. Шведський півзахисник має всі чесноти щоб зробити «Динамо» сильнішим

( фото ФіФА)

Біографія

Оскар Хільємарк вважався один із найбільш талановитих гравців Швеції. Був чемпіоном країни, потім отримав можливість спробувати власні сили в нідерландському «ПСВ».

Із Нідерландів влітку 2015 року за 2.5 мільйони євро перебрався до італійського « Палермо». В минулому сезоні був основним гравцем команди, багато грав. Влітку навіть писали, що він може перейти до сильнішого клубу( «Спартак» «Аталанта»), але не склалося. В цьому сезоні – грав стабільно всю осінь, а ближче до зими втратив місце в основі, більше виходив на заміну, або взагалі не потрапляв до заявки. Можу припустити, що вже тоді відбувалися якісь якісь непорозуміння, або вже велися переговори.

Незважаючи на сьогоднішню позицію в турнірній таблиці « Палермо» є доволі цікавою командою. В цьому болоті можна знайти справжній діамант- Пасторе перейшов до «ПСЖ» , Дібала до «Ювентуса», Васкес до « Севільї» . Як бачимо, селекція в « Палермо» працює дуже сильно. Всі проблеми від власника команди Мауріціо Дазмпаріні, який є дуже емоційною людиною і дуже часто впадає в крайності, звідси – дуже часта зміна тренерів.


«Динамо»

Незважаючи на «десятку» на спині Хільємарка важко вважати справжнім плеймейкером. Це скоріше гравець такого плату, як Буяльський та Сидорчук тільки має краще бачення поля, техніку та удар. Можливо, швед не такий працьовитий, але в інших компонентах він переважає гравців середини поля «Динамо». Однозначно, що він повинен додати думок «Динамо» в середині поля. За манерою гри він мені чимось нагадує Романа Єрьоменка

І разі його переходу Хільмарка, я думаю, що Сидорчука можуть відпустити до Туреччини, якщо «Динамо» влаштує ціна. Або будуть відмовлятися від Гармаша. Напевно, не тільки я чекаю від Дениса набагато більшого, але окрім нестабільності та травми – поки нічого немає. Регрес на лице. До того ж, він має контракт на чотири роки і одну із найбільших зарплат в команді. Це виходячи із економічної та фінансової ситуації в країні та клубі.


Плюси

  1. «Динамо» вже давно потребувало гравця в середину поля. Сидорчук, Буяльський, Федорчук, Оріховський – приблизно одного типу та рівню гравці. Виокремлюється Гармаш, але він не завжди в хорошій форті та здоровий. Я думаю, що він може принести щось нове в побудову гри «Динамо»

  2. Гравці, які приходять із чемпіонату Італії завжди відрізняється тактичною грамотністю. Навіть так званий іспанський перевернутий трикутник, який використовує Ребров Хільємарк може зробити набагато цікавішим, ніж він є зараз завдяки своїм індивідуальним чеснотам.

  3. Якщо вірити ЗМІ так «Динамо» бере гравця за доволі помірні гроші як для себе. Притому, гравець основного складу команди із топ-чемпіонату. Нарешті ми почали не просто сіяти грошима, але і шукати інші можливості. В данному випадку, менеджери "Динамо" зірграли на протиріччі гравця та клубу

  4. Нарешті почали звертати увагу на скандинавський ринок. Так є дійсно хороші гравці в категорії ціна –якість

  5. Підписуємо гравця зимою, коли є час пройти збори та адаптуватися до команди.


Мінуси:

  1. Звичайно, що шанси Оріховського від підписання Хільємарка не збільшаться. Не варто забувати про Шапаренка, якому теж видавали дуже багато перспектив.

  2. Сергій Ребров зарекомендував себе, як тренер у якого не завжди виходить працювати із легіонерами. Але, я думаю, що шведська менатальність дозволить оминути всі проблеми.

  3. Швидкість не є сильною стороною Хільємарка, так як і всіх інших гравці середини поля "Динамо". Будемо сподіватися, що цей компонент він нівелює завдяки швидкості власних думок

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.01.2017, 16:28
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть