Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

На Суркіса Платіні пожалілася і ПФЛ

2010-03-18 08:11 Президент Професіональної футбольної ліги України Мілетій Бальчос звернувся до президента УЄФА Мішеля Платіні та голови ЄПФЛ ...

Президент Професіональної футбольної ліги України Мілетій Бальчос звернувся до президента УЄФА Мішеля Платіні та голови ЄПФЛ Дейвіда Річардса, де пожалівся на роботу Федерації футболу України.

"Ситуація, що склалася в українському футболі, не тільки гальмує становлення й розвиток футболу, а й завдає значної шкоди його іміджу на міжнародній арені.

Наше спільне занепокоєння викликане постійними порушеннями принципів чесності, прозорості та рівноправності в управлінні футболом, зокрема, і це найважливіше, Федерація футболу України, будучи найвищим керівним органом управління футболу, відповідно до Закону України "Про фізичну культуру і спорт", нехтує принципами демократичного управління та законними правами професіональних футбольних клубів, які виступають під егідою як ПФЛ, так і ПЛ.

Наголошуємо, що ПФЛ жодним чином не збирається ставити під сумнів виняткову роль Федерації футболу України щодо загального контролю футбольних процесів в країні.

Проте, будь-які ініціативи суб'єктів нашого футболу, зокрема ПФЛ, спрямовані на розвиток та удосконалення спільного футбольного господарства, не лише не знаходять підтримки з боку національної федерації, а й відверто ігноруються нею чи забороняються без жодних пояснень чи належних аргументів", -ідеться в листі Бальчоса.

ПФЛ просить захистити інтереси українського футболу.

"У пошуках справедливості ми змушені звернутися до керівників європейських футбольних інституцій. Ми усвідомлюємо, що ця міра - крайня, проте, в той же час розуміємо, що без втручання УЄФА та ЄПФЛ відстояти своє право на подальше удосконалення системи українського професіонального футболу ми не в змозі."

Джерело: Українська правдаP.S. І хто тепер сумнівається в тому, що політика і спорт не пов'язані.Цікаво і інше - пан Платіні не хоче на Євро-2012 отримати кучу протестувальників проти Ахметова?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

18.03.2010, 08:11
18.03.2010, 08:11
26867 0
ProFFesor
Автор:
(ProFFesor)
Статус:
Эксперт (8547 комментариев)
Подписчиков:
6
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов ПСЖ Боруссия Д - : - 7 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть