Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Газзаев уволился!?

2010-04-27 17:20  

 

Пошуки кандидатури на заміну нинішнього тренера московського «Динамо» Андрія Кобелєва привели керівництво «біло-блакитних» до самого титулованого російського футбольного наставника – Валерія Газзаєва. 55-річний фахівець, який вже встиг написати заяву про звільнення у своєму клубі – київському «Динамо», розглядається як головний кандидат на місце на тренерському містку бронзових призерів чемпіонату Росії 2008 року. Про це повідомляє gazeta.ua.

«Валерій Георгійович – класний фахівець з динамівським минулим, – пояснює вибір керівництва джерело в клубі. – Практично ніхто не знає російський футбол краще, ніж він. Якщо вдасться з ним домовитися, це буде посилення не тільки з точки зору тренерської думки, а й в адміністративному плані».

Перед матчем сьомого туру чемпіонату Росії проти підмосковного «Сатурна» тренерський штаб «біло-блакитних» у повному складі викликали на килим до президента столичного клубу Юрію Ісаєва. Бос «Динамо» поставив питання руба – або команда, яка витратила чи не більше за інших на трансфери взимку 2010 року, починає приносити результат, або почнуться неминучі відставки.

За наявною інформацією, Кобелєву дали час до закінчення першого кола в чемпіонаті країни. На кінець цього терміну «Динамо» повинне знаходитися в трійці лідерів і зберігати хороші шанси на чемпіонство.

«Днями тренерів дійсно викликали до Юрія Олеговича, – зізнався футболіст москвичів Олександр Єпуряну. – Можу сказати тільки, що поки ніяких звільнень не планується. Нас у цьому плані заспокоїли».

Така ситуація влаштовує і Валерія Георгійовича, який пообіцяв президенту киян Ігорю Суркісу допрацювати до закінчення сезону в Україні, щоб клуб міг спокійно розпочати пошуки тренера в міжсезоння.

Нагадаємо, що одним з кандидатів на пост Андрія Кобелєва також є екс-тренер столичної «Москви» Міодраг Божович.

 

Скорее всего утка!))))

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.04.2010, 17:20
27.04.2010, 17:20
29539 0
riq
Автор:
(riq)
Статус:
Старожил (557 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть