Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансферні пошуки. Опорники. ч.3. Выбор редакции

2018-03-30 21:12 Хоча зараз прихід в Динамо Краснікова ще на рівні чуток, та подібна інсайдерська інформація у більшості ... Трансферні пошуки. Опорники. ч.3.

Хоча зараз прихід в Динамо Краснікова ще на рівні чуток, та подібна інсайдерська інформація у більшості випадків має рацію. Багато з нас сприймають цю інформацію з великим оптимізмом. Бо ж це людина, яка вміє працювати на ринку Латинської Америки. Про це свідчать трансфери багатьох гравців, які прийшли в Харків за адекватні гроші і зробили цю команду сильною.

Можна вивчати трансферну роботу Метала по аргентинцям і бразильцям. Різні були трансфери. Так, далеко не всі спрацювали. Та більшість себе виправдала. Прихід в Динамо людини не з Динамівської родини – щось нове. Так, у нас була епопея із іспанцями, але то все було під Реброва. А у керівництві команди з часів запрошення Резо Чохонелідзе у 2007 році не було більше жодних спроб шукати нові ідеї. Можливо, що цей час настав. Динамо потребує людину, яка вміє якісно працювати на тих ринках, де можна за 2-5 млн. євро придбати якісних гравців. Бразилія – місце, де середній рівень гравців дуже високий. Якщо взяти зріз, то більшість гравців Серії А без проблем будуть грати у нас в чемпіонаті на високому рівні. Для Динамо треба шукати рівень трохи вищий, але таких гравців там також багато. Ми проходили це. У нас були Рінкон, Бетао, Даніло Сільва, Корреа і багато інших гравців з Бразилії. При правильному підході можна підсилити Динамо саме з цього ринку. Тому то я і спробую написати матеріал по опорникам з Бразилії.
                                                         Родріго Доурадо

23-х річний гравець Інтернаціоналя, який має чудовий послужний список. Можна почати із збірної ю-17, де він став переможцем Копа Судамеріка. Потім він взяв золото у 2016 році на Олімпійських іграх. Якщо подивитись той склад, то там всі гравці були максимально якісними. Доурадо продовжує прогресувати. Стабільний, якісний гравець центра поля. Родріго прекрасно відпрацьовує у відборі, має швидкість для розгона атак, має достатній технічний рівень для того, щоб проходити суперника. А який у нього чудовий довгий і середній пас, особливо діагоналі. Активно він використовує і власні потужні габарити, тому на стандартах завжди небезпечний. Він точно складе гідну конкуренцію нашому півзахисту. І це точно буде якісна інвестиція за адекватні гроші.

                                                            Габріель

Ми всі зараз чуємо про прихід в шахту Майкона. Безумовно Майкону 20 років і він має чудові перспективи. Чемпіонство Корінтіанса у 2017 році призвело до того, що до їх гравців зросла увага. Габріель – партнер Майкона по центру поля. Так, йому 25 років, тому не можна казати про величезні перспективи. Це готовий гравець, якого називають Пітбулем. Можна провести аналогію із Н’Голо Канте. Маленький і вибуховий опорник, який виконує величезний об’єм чорнової роботи, має прекрасні швидкісні характеристики, що на цій позиції є величезним плюсом. Окрім того Габріель має і удар, і перший пас, встигає підключатись в атаку і загострювати. Я не вивчав гру Майкона. Та Габріель - дуже якісний гравець, який перебуває у розквіті сил.

                                                                Матеус Фернандес

19-ти річний гравець центральної зони півзахисту Ботафого і юнацьких збірних Бразилії. Цей хлопець безумовно є величезним талантом, який дебютував у першій команді у 17 років. І вже має півсотню матчів на дорослому рівні, і в тому числі 8 матчів в Копа Лібертадорос, де його команда вилетіла у півфіналі від майбутнього володаря цього титулу Греміо. Високий, гнучкий, швидкий, технічний гравець. Прекрасно читає гру, вміє працювати і на оборону, і на атаку. За потенціалом в ньому можна побачити Ферну. Саме тому я не здивуюсь його появі у складі нашого головного конкурента. Та ми могли б зіграти на випередження. Безумовно молодий гравець вже готовий грати у першій команді. Дійсно дивитись за бразильськими гравцями – задоволення. Рівень гравців основи команд верхньої вісімки не залишає жодних сумнівів. Бразилія легко може зібрати ще 5 збірних, які будуть обігравати більшість європейських збірних. Саме тому селекція на цьому ринку достатньо легка. Потенціал більшості гравців величезний. Головне, якщо купувати в Європу, знати психотип бразильський і вміти працювати із ними. Тут потрібен індивідуальний підхід. І в селекції важливо шукати вмотивованих гравців, готових пахати, щоб не було так, як з Андре. Коли приїхав талановитий хлопець за грошима і його кинули в котел, де він розгубився, втратив віру в себе і мотивацію, бажання виступати в Динамо. Саме через це ризиково брати бразильських гравців, у них специфічна ментальність. Та якщо буде Красніков, то це позначатиме новий-старий вектор селекції, ми знову підемо в Латинську Америку. Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.03.2018, 21:12
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити 0 : 4 Закончился
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть