Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Подвиг за розкладом....

2018-08-26 12:24 Ох і не спалось сьогодні. І мабуть не тільки мені… Ця нічия куди більш болюча, ніж ... Подвиг за розкладом....

Ох і не спалось сьогодні. І мабуть не тільки мені…

Ця нічия куди більш болюча, ніж поразка від Аякса. Аякс, хоча славні перемоги цієї команди в минулому, але він завжди Аякс. А от Чорноморець? Команда, що зібрана в останню хвилину з гравців, які нікому більше не були потрібні, спокійно без метушні показала нам, хто ми є.

Та й, навіть, могла перемогти, аби 19-річний Мусолітін був більш кмітливим і проворнішим.

Алекс Корольов в своєму блозі чітко розписав причини цього ляпу. Та хочеться питання поставити в іншій площині: а чи не був цей ляп закономірним?

Був.

Я вже не раз писав, що нинішній склад команди найслабший за ті часи, що я вболіваю за Динамо. Ніякий Лобановський не створить з цих гравців висококласну команду: з гравців, що не вміють грати один в один, що не володіють дріблінгом, з гравців, швидкість думки і руху яких поступається команді ще діда Маслова, з гравців, які не володіють прицільним і сильним ударом по воротам. Єдиними, хто б міг посилити команду Лобановського, це наші вінгери: Циганков та Вербич. Та й то, скоріш за все не посилити, а грати.

Вдумайтесь: у нашого найкращого на думку тренера нападника Бєсєдіна в арсеналі лиш один фінт (переступ), про який знають не тільки захисники, але й ми з Вами. Тому й не забиває він…

Вдумайтесь: вчора по воротам з далекої відстані бив тільки центральний захисник Шабанов. А це ж прямий обов’язок центрхавів. А ми всі пам’ятаємо до сих пір удари Сабо, Мунтяна, Вєрємєєва, Колотова, того ж Блохіна.

Вдумайтесь: чи дасть заміна восьми гравців на восім гравців, які ніколи разом не грали, якийся ефект. Дасть, але тільки "авось".

Вдумайтесь: бразильці, які по народженню повинні бути чаклунами м’яча, знайдені , мабуть, нашими селекціонерами десь на секонд – хенді. Здається ці бразильці тренувались й жили не серед пампасів, а десь в Жмеринці чи в Бердичеві. Ну не має право бразилець грати з таким жахом в очах, як Че Че. Ну не має право бразилець носити таке пузо, як Сідклей, й програвати в захисті свій край старанним бігункам - одеситам.

Вдумайтесь: вся надія на Шапаренко, якого в склад не ставить Хацкевич, тому що наш молодий гравець піймав зірочку й образився, коли Хацкевич не поставив його на гру з Шахтарем так, що не зайшов навіть привітати команду з перемогою. Хоч, чесно кажучи, крім швидкості й настирливосьі я не бачу у Шапаренко інших достоїнств. Його реклама гучніша, ніж його дії. В його віці Блохіна також називали бігунком, але ж Блохін забивав. І в 19 років став найкращим бомбардиром чемпіонату СРСР, а в 20 років уже кращим гравцем чемпіонату (в 1972 і в 1973 роках, а Блохін народився 5 листопада 1952 року, тобто перед закінченням чемпіонатів).

А Коля Морозюк (ох, тезка ти мій тезка) вчора наглядно показав нам, що відстань від Парижа до Хацапетовки точно така ж, як від нього до Кендзери. А він же є універсальним бійцем Хацкевича. Та я пам’ятаю, як і Ви, колеги, іншого універсального бійця – Безсонова. Володимира Безсонова, який водки випив більше , ніж ми з’їли борща, але який став не тільки Капітаном Динамо з великої букви, але й його легендою. Ні, я не призиваю пити водку, я тільки констатую різницю між тими гравцями й нинішніми.

Так можна пройтись по кожному. Та навіщо?

Та навіщо, коли у нас є Хацкевич, який з цих футболістів повинен створити команду. Наше з Вами, коллеги, Динамо! Повинен! З цих гравців. Бо навіть вчорашній склад Динамо не поступиться ні одному складу команди УПЛ (така нині реальність), крім Шахтаря. А що він твОрить? Хто знає, що він твОрить? Бійців? Тільки я бажаю бачити футбол, а не битву і не боротьбу на зеленому газоні (вчора на зелено-жовтому газоні).

Я це пишу не вперше, не вдруге, та й не втретє. Пишу вже рік. Пишу, що Хацкевич не створить команду, а гравці під його рукою будуть воювати, але не грати в футбол, та й не будуть прогресувати. Шепелєв не прогресує, у Буяльського явний регрес, Сидорчук здав, з Циганкова Хацкевич ліпить подібного собі нового Хацкевича, Рибалка грає десь в Туреччині, Мораєс зрозумів, що пора змотувати вудки, Мбокані надоїло так грати. І, як виявилось, вчора найслабшою ланкою для нашого тренера був чомусь Русин, якого ми називаємо кращим гравцем вчорашнього Динамо.

Давайте згадаємо, що Хацкевич ніколи не був кретивним гравцем, як і не був залізним гравцем основи Динамо часів Лобановського. Так за п’ять чемпіонатів України під орудою Лобановського Хацкевич зіграв в 83 матчах зі 146-ти, а в останньому чемпіонаті при Лобановському тільки 11 матчів з 26, тобто 42%. Добрий гравець, але якого можна було без болю замінити. Його напарник по лінії - Андрій Гусін - за цей час зіграв 106 матчів, а його друг Белькевич – 101 матч. Але маємо, те що маємо.

Мені часто кажуть, що у Суркісів немає достатньо грошей на Динамо. Тоді ж навіщо марнотратствувати й покупати залежалий товар із пампасів. Навіщо? Що Че Че, Сідклей чи Буено краще наших гравців? Може й кращі декого, але вони не підсилили наше з Вами Динамо.

Вклавши 16 млн. зелених «тугриків», Суркіси уже сьогодні повинні отримати з них віддачу, так як 20 млн. таких же «тугриків» за участь в ЛЧ пролетять мимо носа нашого президента.

Покупати на виріст може дозволити собі Ахметов. А не Суркіси в нинішньому положенні. По заявам ведучих «Та то таке» всіх гравців цього літа купували в кредит… Не знаю. Але якщо покупали в кредит, то його необхідно віддавати. Думаю, що віддавати хотіли тими грошима, які можуть ось – ось пролетіти мимо Суркісів, як фанера над Парижем.

А тому, хочемо ми, чи не хочемо, але ми повинні пройти той страшний, як Голіаф, Аякс. ПОВИННІ! Це буде не чудо, бо чудес не буває, але це буде подвигом за розкладом (пам’ятаєте захаровського барона Мюнхаузена, у якого в 9 годин ранку за розкладом був запланований подвиг?). Подвиг, подібний перемозі маленького Давіда над велетнем Голіафом.

Хацкевич і Ко повинні закарбувати в своїй голові, в своєму графіку , що 28 серпня за ними подвиг за розкладом. Будемо надіятись, тому що, якщо не буде цього подвигу, для Динамо, нашого з Вами, колеги, Динамо можуть наступити ой які скрутні часи.

Потрібно день простоять, та ніч протиматись, а там будь що буде.

Але буде надія!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.08.2018, 12:24
Skyf
Статус:
Эксперт (9894 комментария)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть