Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Що ми чекаемо від Євро-2012?

2011-04-11 17:27 Чемпіонат Європи з футболу за важливістю та популярністю – третій спортивний турнір сучасності, який поступається лише ...

Чемпіонат Європи з футболу за важливістю та популярністю – третій спортивний турнір сучасності, який поступається лише Олімпійським іграм і футбольному мундіалю. Як і кожна велика подія такого масштабу, власне спортивним аспектом він не обмежується. Тож недарма уже стали крилатими слова Григорія Суркіса про те, що за п’ять років українці житимуть зовсім в іншій країні. Що ж ми чекаємо від Євро-2012?

Престиж. Україна впродовж наступних п’яти років буде в епіцентрі загальної уваги. Про нас говоритиме і нас показуватиме всіма технічними засобами світ!
Матеріальна вигода. Як правило, форуми такого рангу прибуткові. Наприклад, Німеччина в 2006 році отримала від проведення футбольного мундіалю близько трьох мільярдів євро прибутку. Шістнадцять команд-учасниць Євро-2012 супроводжуватимуть кілька сотень тисяч уболівальників. Кожний з них щоденно витрачатиме в середньому сто євро, котрі осідатимуть в Україні та Польщі.
Інфраструктура. Проведення чемпіонату неможливе без удосконалення спортивної та соціальної інфраструктури. Київ капітально реконструює НСК «Олімпійський» і збудує нову сучасну арену. Нові модерні стадіони зведуть також у  Львові, реконструюють арени в Одесі та Дніпропетровську, котрі заявлені в списку резервних міст. Очікується будівництво та реконструкція аеропортів, готелів і доріг. Лише за попередніми підрахунками, ЄВРО-2012 сприятиме появі чотирьох мільйонів нових робочих місць. Це – інвестиції в майбутнє держави, але вони безпосередньо стосуватимуться й кожного з нас.
Туризм. Інтерес до України, як співорганізатора фінального турніру футбольного чемпіонату Європи, за прогнозами фахівців, обов’язково позитивно позначиться на туристичному бізнесі, який в усьому світі вважається важливою складовою національної економіки.

Дякую за увагу! 

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.04.2011, 17:27
11.04.2011, 17:27
54834 1 max36
tucha
Автор:
(tucha)
Статус:
Наставник (4307 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 2
Топ-матчи
Чемпионат Франции Брест Нант 0 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Полесье Заря - : - 5 мая 13:00
Чемпионат Италии Кальяри Лечче - : - 5 мая 13:30
Чемпионат Испании Осасуна Бетис - : - 5 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть