Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ця убога молодіжка хоче виграти Євро-2011?

2011-06-12 20:41 Перед початком молодіжного чемпіонату Європи в Данії ми чули багато пафосних висловлювань про готовність виграти молодіжний ...

Перед початком молодіжного чемпіонату Європи в Данії ми чули багато пафосних висловлювань про готовність виграти молодіжний форум, проте дебютна гра з посередньою молодіжкою Чехії продемонструвала абсолютну неготовність як команди, так і тренерського штабу до участі у турнірі на півночі Європи.

Перш за все програв сьогодні розхвалюваний раніше Павло Яковенко, який сьогодні довів свою непридатність до боротьби за путівку на олімпійські ігри... Отримавши два м'ячі  у власні ворота і все-одно продовжувати грати від оборони може дозволити собі тільки тренер рівня середняка ураїнської прем'єр-ліги... і цю людину ще хотіли призначити головним коучем національної збірної? Соромно за таку країну і за такий футбол!

Щодо гравців молодіжки, то вони теж виявили свій низький клас і неготовність до великих звершень... Особливо розчарували Ракицький, Зозуля і Ярмоленко... Як ці хлопці збираються обігрувати англійську молодіжку із Олбрайтоном, Хендерсоном, Мансьєном, Старіджем і Уелбеком в складі чи молодіжну Фурію Роху з Хуаном Матою, Дієго Капелем, Хаві Мартінесом, Хефреном, Тьяго Алкантарою та Бояном на полі?

Хочеться вірити в диво, але тепер нам потрібно здобувати дві перемоги, тому й диво має бути подвійним... Залишається лише вболівати.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.06.2011, 20:41
12.06.2011, 20:41
59850 0
Oscar_Olsson
Автор:
(Oscar_Olsson)
Статус:
Читатель (3 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть