Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Прев'ю сьомого туру УПЛ

2011-08-19 13:40 Матч туру. У цьому турі важко виокремити топ-поєдинок, оскільки і "Динамо" і "Шахтар" зустрічаються не із ...

Матч туру. У цьому турі важко виокремити топ-поєдинок, оскільки і "Динамо" і "Шахтар" зустрічаються не із прямими конкурентами у погоні за медалями. Проте найважливішим матчем туру видається таки поєдинок підопічних Юрія Сьоміна проти дуже агресивного та поки досить успішного проекту Юрія Максимова - "Кривбасу", який зараз у верхній половині таблиці чемпіонату.

Питання туру. Що чекає на Хуанде Рамоса? Наставник "Дніпра" провалив старт сезону і єврокубкову кампанію, програвши у Англії "Фулхему" 3-0. Тепер Рамосу потрібно концентруватися на чемпіонаті і матч проти "Ворскли" чи не головне випробування для іспанця. У разі неуспіху у Полтаві подальша доля іменитого наставника в Україні - під великим питанням.

Тенденція туру. Після матчів у Лізі Європи знесиленими на цей тур вийдуть "Карпати", "Динамо", "Дніпро", "Ворскла" та "Металіст". Чи зможуть вони набрати необхідні 3 очки у цьому турі?

 

 

Матчі:

"Зоря" (Луганськ) - "Арсенал" (Київ)

Остання гра "Зорі", в якій луганці поступилися "Карпатам", відкинула їх в другу частину турнірної таблиці і зараз вони йдуть на десятій стрічці. "Арсенал" в попередньому турі теж поступився. Суперник у киян був ще серйознішим ніж в "Зорі" - "Динамо". Таким чином, підопічні Леоніда Кучука йдуть на десятому місці, випереджаючи суперника на дві сходинки. Старт обох команди неможна назвати невдалим, проте поразку в другому матчі поспіль будуть називати не інакше як спадом, тому футболістам потрібно докласти зусиль, щоби не розчаровувати власних вболівальників та не грузнути в болоті турнірної таблиці.

"Олександрія" (Олександрія) - "Оболонь" (Київ)

Обидві команди відверто погано почали цей чемпіонат. Про що свідчать місця, на яких вони йдуть в турнірній таблиці. "Олександрія" займає чотирнадцяту позицію, а "Оболонь" взагалі шістнадцяту. А турів-то вже зіграно небагато немало шість. І зараз саме час починати закидувати канати нагору, аби вибиратися з в’язкої ями, адже так скоро можуть і зверху "присипати".

"Чорноморець" (Одеса) - "Волинь" (Луцьк)

Незважаючи на те, що Віталій Кварцяний продовжує висловлювати незадоволення якістю гри своєї команди, останні результати лучан по-справжньому вражають, в доброму розумінні цього слова. Не може не викликати уваги й результативність забивного бразильського форварда "Волині" Майкона, який, забивши шість м’ячів в цьому чемпіонаті, в середньому відзначається в кожному матчі. Луцька команда займає пристойне шосте місце та взагалі її гра в цьому сезоні справляє пристойне враження. Чого не скажеш про "Чорноморець". Підопічні Романа Григорчука, поки що жодного разу не перемігши, плетуться в зоні вильоту і вболівальників своїх лише розчаровують…

"Ворскла" (Полтава) - "Дніпро" (Дніпропетровськ)

Цікавою передбачає бути гра двох представників України в єврокубках. І полтавці, і дніпропетровці провели на мід-уік свої поєдинки в Лізі Європи, і їх результати видались кардинально різними. "Ворскла" в класному матчі обіграла на своєму полі бухарестське "Динамо", частково реабілітувавшись перед власними прихильниками за останні незрозумілі виступи в Прем’єр Лізі. "Дніпро" ж зганьбив Україну в Європі, привізши в Лондона після рандеву з "Фулхемом" три сухі м’ячі. Додати до цього серію з без виграшних ігор в чемпіонаті, яка складається з двох матчів поспіль, і виходить дуже невиразний період в виступах "Дніпра". Саме тому, можна не сумніватися, підопічні Хуанде Рамоса їдуть в Полтаву виключно за трьома очками. В іншому ж випадку ризикують бути освистаними своїми уболівальниками.

"Шахтар" (Донецьк) - "Іллічівець" (Маріуполь)

Донеччани не зазнали ще жодної поразки в поточному чемпіонаті і, як наслідок, йдуть на першому місці. В останньому турі "Шахтар" виграв на виїзді у "Дніпра", в принципі, не перегравши суперника по грі, але показавши, хто є досвідченішою командою, і хто, врешті решт, є чемпіоном України. Перемігши в першому турі "Карпати", "Іллічівець" більше в сезоні не вигравав. В решти п’яти матчах підопічні Валерія Яремченка двічі зіграли внічию і зараз посідають одинадцяте місце. Навряд чи нам слід чекати в цьому поєдинку багато інтриги. І справа не тільки в тому, що між цими командами величезна прірва у класі, а й, враховуючи статус "Іллічівця", який фактично є фарм-клубом "Шахтаря", навряд чи маріупольці будуть сильно заперечувати перемозі старшого брата.

"Таврія" (Сімферополь) - "Карпати" (Львів)

Вперше в цьому чемпіонаті перемігши (у минулому турі "Зорю"), "Леви" у піднесеному настрої вирушали в Грецію на зустріч Ліги Європи з місцевим ПАОКом. Та на півдні Європи трапився якийсь конфуз, й львів’яни зазнали прикрої поразки з рахунком 0:2, суттєво ускладнивши завдання виходу до групового етапу. Що стосується чемпіонату, то команда Олега Кононова лише на минулому тижні покинула зону вильоту, але на цьому зупинятися ніхто, звісно що, не збирається. Тим більше, як це не гірко звучить, "Карпати" скоріш за все зможуть сконцентруватися виключно на внутрішніх змаганнях. "Таврія" йде в горі "турнірки". Після серії нічиїх, сімферопольці в минулому турі перемогли донецький "Металург" і зараз можуть спробувати на куражі здобути й другу вікторію поспіль.

"Металіст" (Харків) - "Металург" (Донецьк)

"Металіст" від решти команд теж не відстав й в четвер провів свою гру в Європі проти "Сошо". Переграти суперника харків’янам не вдалося. В рівній грі, як і має бути, переможця виявлено не було, але виграв "Металіст" у тому, що м’яча на своєму полі не пропустив, тобто у Франції йому буде не так складно. Підопічні Мирона Маркевича займають звичне для себе, насиджене роками третє місце, і, судячи з усього, особливо звідти нікуди не рвуться. Донецький "Металург", в свою чергу, намагатиметься перервати двоматчеву програшу серію, та й взагалі, підопічні Володимира Пятенка востаннє перемагали ще в першому турі. Слід відзначити, що "Металісту" через дискваліфікацію не поможе один з лідерів команди – півзахисник Клейтон Шав’єр, який в цьому чемпіонаті відзначився вже п’ятьма забитими м’ячами.

"Динамо" (Київ) - "Кривбас" (Кривий Ріг)

Київське "Динамо" змусило своїх шанувальників в четвер понервувати: тільки в середині другого тайму матчу з болгарським "Літексом" кияни змогли забити переможний гол. В національній першості підопічні Юрія Сьоміна продовжують погоню за донецьким "Шахтарем", але, як ми знаємо, ці перегони можуть затягнутися дуже надовго, та й не факт, що завершаться для "Динамо" хеппі-ендом. Якщо говорити про втрати, то, мабуть, головною з них є відсутність Андрій Шевченка, котрий травмувався й вибув, нажаль, надовго. В минулому турі "Кривбас" вистояв дома під натиском "Ворскли" і продовжує ділити з "Волинню", "Таврією" та "Ворсклою" четверту-сьому сходинку. При певних розкладах, перемога над "Динамо" може вивести криворіжців на, увага, третю позицію, тому мотивація в них буде підвищена.

 

sportanalytic.com

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.08.2011, 13:40
Klizma
Автор:
(Klizma)
Статус:
Наставник (4933 комментария)
Подписчиков:
2
Медали:
Выбор редакции × 5
Топ-матчи
Лига Европы Аталанта Марсель 3 : 0 Закончился
Чемпионат Германии Аугсбург Штутгарт - : - 10 мая 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Интер - : - 10 мая 21:45
Чемпионат Франции Брест Реймс - : - 10 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть