Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

тоже хочу

2011-09-05 12:08 "Кривбасс" сыграл в футбол с болельщиками

"Кривбасс" сыграл в футбол с болельщиками 

Фото "Кривбасс" сыграл в футбол с болельщикамиФото "Кривбасс" сыграл в футбол с болельщиками
fckryvbas.com.ua

У суботу, 3 вересня, в Кривому Розі відбулась незвичайна спортивна подія. На головній спортивній арені міста - стадіоні «Металург» - у футбольному протистоянні зійшлися «Кривбас» та… команда, складена з представників криворізьких фан-груп. Чи треба казати, з яким нетерпінням очікували на цю подію місцеві вболівальники, засоби масової інформації, повідомляє прес-служба клубу.

Це було справжнє свято футболу, яке подарували місцевим любителям футбол їхні улюбленці, кумири – гравці та тренерський штаб ФК «Кривбас». Ця гра планувалась ще на кінець серпня, але через скасування переносу гри з київським «Динамо» її було перенесено на 2 тижні.

Багато хто із скептицизмом віднісся до анонсованої події, були й такі, які відверто не вірили в цей захід, але більшість любителів футболу з неприхованим інтересом чекали на неї.

Гравці «Кривбасу» прибували на стадіон, де їх вже з нетерпінням чекали любителі футболу, які мали змогу зробити фото на пам’ять зі своїми улюбленцями, взяти автограф, задати запитання та отримати вичерпну відповідь на ті питання, які найбільш цікавили криворізьких шанувальників гри мільйонів. А о 16-й годині (хоча, якщо бути точнішими, то на початку п’ятої години вечора) відбулась й найголовніша подія цього футбольного дня.

Все в цій грі було майже по-справжньому. Футбольна форма, велика роздягальня, футбольний рефері, забиті м’ячі, автоголи, пенальті…

Першими з умовного центру поля (гра проходила на півполя) м’яч розвели гравці команди фан-груп. Вони ж кілька хвилин по тому першими відзначились в цій грі. Але на жаль для вболівальників цей м’яч влетів в їхні ворота.

Фанати намагались на рівних сперечатись з своїми улюбленцями, але доволі швидко зрозуміли, як це важко - витримувати обраний темп. Не допомогли навіть чисельні заміни, які правилами цього матчу були необмежені для шанувальників футболу.

Два тайми (по 20 хвилин) промайнули дуже швидко, й фінальний свисток арбітра матчу зафіксував перемогу «Кривбасу». Та не рахунок (12:4, а найкрасивішим голом матчу було відзначено м’яч, який забив сам Юрій Максимов, пустивши з пенальті м’яч парашютом по центру воріт) став фінальним акордом цього дня.

Та атмосфера взаємної поваги, дружби та взаєморозуміння стали головним підсумком дня. Дня, який розпочався із зустрічі керівництва ФК «Кривбас» з представниками фан-угруповувань. Фрагменти бесіди, учасниками якої стали генеральний директор клубу, головний тренер та капітан команди, приводимо нижче.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.09.2011, 12:08
05.09.2011, 12:08
69605 4 pavel1952, malkyt, budmo, Den777
master555
Автор:
(master555)
Статус:
Старожил (545 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Германии Аугсбург Штутгарт - : - 10 мая 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Интер - : - 10 мая 21:45
Чемпионат Франции Брест Реймс - : - 10 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть