Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Українські ультрас всіх команд в одному єдині - в відданості Україні.

2011-11-06 01:49 Цікаво, що у всьому світі «ультрас» (футбольні фанати) мають активну громадську та політичну позицію. Це можуть ...

Цікаво, що у всьому світі «ультрас» (футбольні фанати) мають активну громадську та політичну позицію. Це можуть бути як ліві, так і праві погляди.

Наприклад, серед найвідоміших прихильників правих поглядів — фани римського «Лаціо» (одним з ідолів вважають Беніто Муссоліні), «Реала» (Мадрид), «Гамбурґа» і голландського «Фейєноорда».

Націоналістичними можна вважати настрої ультрас каталонської «Барселони», які завжди виступали за автономію чи навіть незалежність Каталонії від Іспанії. Лівий ухил демонструють під час оформлення трибун тіффозі італійського «Ліворно» (плакати зі Сталіним і написи російською, портрети Че Ґевари), «Модени».

Серед фанатів «Марселя», наприклад, багато бідних арабських і африканських імміґрантів, які яскраво проявили себе під час недавніх безпорядків у Франції навесні 2005 року.

Серед фанатів з колишнього Радянського Союза, націоналізмом відрізнялися фанати московського «Спартака».

А в середовищі фанатів Украиїни, більш радикальними поглядами відрізняються ультрас львівських «Карпат» (використовують прапор УПА чи зображення Степана Бандери) і київського «Динамо» (зображення Святослава Хороброго).

Але що властиво саме Україні, всі фанатські рухи відрізняються патріотичними, майже націоналістичними поглядами. Це стосуєтья також і схіної України, фанатів Шахтаря, Дніпра, Металіста та Металурга. Десь більш радикальними, а десь поміркованими. Це підтверджує загальна «кричалка» для всіх українських фанатів: «Слава Україні!», відповідь - «Героям слава!» або «Слава нації!», відповідь - «Смерть ворогам!».

Навіть фанати команд суперників, наприклад Шахтаря та Динамо, «перекрикуються» таким чином. А на славнозвісну «кричалку» - «Спасибо жителям Донбасса...» з боку, наприклад, фанів Карпат, Динамо, або Дніпра, «ультрас» Шахтаря, Металурга Д, Іллічівця або Зорі відповідають: «Янукович не Шахтер, он енакиевский вор», або «Енакиевский вор, Донбассу позор!» тощо ... )

Ось у цьому треба повчитися у українськіх ультрас. Будучи антагоністами між собою вони залишаються патріотами України вцілому. 

Киевские и донецкие ультрас объединились против репрессий

http://life.comments.ua/2011/09/26/290548/kievskie-donetskie-ultras.html

---

Чистый и исправный кондиционер это основа комфорта в доме. Если кондиционер неисправен или его нет, летние дни превращаются в мучительное время. Для того, чтобы всегда чувствовать себя комфортно, чтобы в доме всегда был комфортный микроклимат наша компания предлагает все виды ремонта климатической техники, кондиционеров. Всегда самые качественные запчасти от проверенных поставщиков, точная диагностика поломки. Вы всегда можете обратится к нам, в любое время. Наши специалисты имеют высочайшую квалификацию и опыт работы. Мы прелагаем качественный ремонт кондиционеров. Заказ по ремонту кондиционера выполняетсся быстро, в установленный срок. Также мы предоставляем услуги по чистке и заправке кондиционеров в Киеве. Если вы только купили кондиционер, для вас установка кондиционера в Киеве. Вам необходимо обсуживание кондиционера, обращайтесь в наш сервис. Также при необходимости, мы проведем заправку кондиционеров в Киеве. Мы предоставляем гарантию на ремонт. выед мастера - бесплатно. Обратившись к нам вы секономите свое время и что самое главное, вернете комортную обстановку в свой дом.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.11.2011, 01:49
ihor108
Автор:
(ihor108)
Статус:
Читатель (49 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1   26 апреля 22:00
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть