Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

5 березня 1950 р. в бою загинув Роман Шухевич

2012-03-05 22:52 Нещодавно відбувся скандал з приводу дій фанатів Динамо Київ, що захищали стяг із зображенням головокомандуючого УПА ...

Нещодавно відбувся скандал з приводу дій фанатів Динамо Київ, що захищали стяг із зображенням головокомандуючого УПА Романа Шухевича від рук українофоба Саламатіна. Можливо, багато людей дізналися про цього видатного політичного діяча і національного Героя України лише після цього скандалу, нажаль такі реалії нашої освідченності.

 Для тих, хто лише з вікіпедії або по матеріалам газет знає про Тараса Чупринку, а також для тих, хто ще не бачив - пропоную фільм Нескорений ( http://www.youtube.com/watch?v=NENah9oEiek )

фільм українського кінорежисера Олеся Янчука. Відзнятий на кіностудії «Студія Олесь-фільм», за сприяння Україського конгресового комітету Америки (УККА), за участю Національної кіностудії художніх фільмів ім. О. Довженка. Головним консультантом фільму був Аскольд Лозинський (США).

30 вересня 2008 року фільм з'явився на DVD-дисках.

1950 рік. З кінцем Другої світової війни ведеться нерівна на теренах Західної України боротьба на два фронти: спочатку проти німецьких окупантів, а потім — проти більшовицької навали. У Карпатах продовжують збройну боротьбу знесилені, знекровлені, — але нескорені духом — збройні частини та невеликі боївки Української повстанської армії, здавна могутньої, добре організованої та вишколеної армії.

На чолі армії — видатний Командир, легендарний генерал-хорунжий Роман Шухевич, знаний серед воїнів УПА як Тарас Чупринка. Саме долю цього командира покладено в гостросюжетну й динамічну основу фільму «Нескорений»: це реальна спроба художніми засобами донести до глядача правду про події воєнного та повоєнного часу на Західній України.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.03.2012, 22:52
KyivFan
Автор:
(KyivFan)
Статус:
Начинающий писатель (70 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть