Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Обережно! Скоро вибори

2012-03-06 12:23 Ще навіть не відома точна дата виборів Міського голови Києва,а вже розпочалася агітація за себе.Саме неприємно,те,що ...

Ще навіть не відома точна дата виборів Міського голови Києва,а вже розпочалася агітація за себе.Саме неприємно,те,що ця агітація проводиться серед вболівальників.

Ніхто не хоче вболівати за "Арсенал" чи за "Оболонь" всім  подобається тільки "Динамо".Причина такою "любові"   відома - це кількість вболівальників.

 

 

Ось частина інтерв"ю одного з кандидатів Олександра Попова:

"Помню, как еще пацаном я приезжал к Ивану Афанасьевичу на Довнар-Запольского (там, кстати, до сих пор та хрущевка сохранилась), он брал меня за руку, и мы пешком гуляли по Киеву. Вместе ходили на футбол, вместе болели за «Динамо». С тех пор, кстати, предпочтения в футболе не изменились. "http://www.segodnya.ua/news/14344258.html

Те саме можна сказати за Кличків.Ось частина інтерв"ю Володимира:

Я болею за киевское "Динамо". Из зарубежных команд предпочтение отдаю мюнхенской "Баварии". Со многими легендарными игроками этого клуба знаком лично. К примеру, с Францем Бекенбауэром, Оливером Каном и Бастианом Швайнштайгером у меня теплые дружеские отношения", - рассказал Владимир. http://sport.segodnya.ua/boxing/820521.html

Але за часи,що я відвідую стадіон,я ніколи не бачив цих людей на стадіоні.На стадіоні "Динамо" дуже просто подивитися,хто знаходиться в віп - ложі.

Я не розумію,як можна щось любити  з далеку ?

 Звичайно,можливі відмазки,мовляв немає часу,так турбуюся життям міста.Але в це зовсім не віриться.Більшість домашніх матчів "Динамо" в першій частині чемпіонату проходили в неділю і в доволі пізню годину в 19.30.

Звичайно,знайдуться індивідуми які скжуть,що цей блог немає нічого спільного з футболом чи з  Рідним клубом.Особисто для них пропоную відразу відповісти на декілька питань:

Скільки нових спортивних майданчиків чи стадіонів побудовано в Вашому районі ?Чи є в Вас в Києві можливіть безкоштовно займатися спортом?Згадайте ситуацію,як виділяли землю для нового стадіона для "Динамо".Чи виділення землі для "Арсенала".Спочатку   на Дарниці,а потім десь в районі Одеської площі.Казкові місця.В Донецьку,Дніпропетровську інвестор сам обирав місце,і отримав його в безкоштовну аренду на багато років.Якщо я не помиляюся. то клуб "Динамо " платить аренду тільки за землю де розташований стадіон 2 мільйони гривень на рік.

Звичайно,краще і простіше написати що Суркіс знову зажав грошеннят на футбол.

Я особливо політикам не вірю.Вони всі майже однакові для мене.В Україні чесних політиків просто немає апріорі,бо політичні стандарти для України -утопізм

Тому пани політконсультанти не витрачайте свій час

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.03.2012, 12:23
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть