Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Тезісно про Шахтар - Динамо

2012-04-08 16:30 1.Найголовніше."Динамо" нівчому не поступалося господарям коли команди грали  в рівних складах."Шахтар" здобув свою перевагу тільки коли ...

1.Найголовніше."Динамо" нівчому не поступалося господарям коли команди грали  в рівних складах."Шахтар" здобув свою перевагу тільки коли почав грати в більшості.

2.Я думаю,що  вчора багато нейтральних( я маю на увазі тих, хто вболіває за футбол як за видовище) симпатиків "Шахтаря" перестануть бути такими

3.На жаль,вчорашній матч показав,що на допомогу від "Металіста" нам сподіватися годі.а от нас чекає дуже важкий матч в плані арбітражу і стану поля в Луганську.

4.Емоції - принципом не байдужості.Я радий, що Юрій Павлович не побоявся їх висловити.

5.Припиніть звинувачувати Вакса.Він тільки нещасна фішка, в хитрих схемах.Я думаю,кожен з нас має больові точки на які дуже легко наступити(сім"я,робота).Навіть брати Клюєви в 21 ст., їздять на броньованих Мерсах.А якщо ні,тоді забезпечив своє земне існування матеріально.

P.S. Чекаю сьогодні на послідовність Ігоря Коломойського.Якщо він вже виявився такий правдорубом  і назвав телефон Ігоря Суркіса,щоб він прокоментував спірні епізоди гри.Так сьогодні нехай оголосить номер телефону Ахметова,який скаже,чи була хоч одна з карток Гармашу.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.04.2012, 16:30
08.04.2012, 16:30
94256 3 sems77, urgen72, mars777
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть