Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Почему Лунин не в Финляндии?

2018-07-18 10:04 Известный украинский журналист Николай Несенюк — о некоторых нюансах старта сборной Украины U-19 в Евро-2018 и ... Почему Лунин не в Финляндии?

Известный украинский журналист Николай Несенюк — о некоторых нюансах старта сборной Украины U-19 в Евро-2018 и работе ФФУ с кадрами.

Андрей Лунин (фото: realmadrid.com)

«Команда 19-річних українців провела свій перший матч на юнацькому чемпіонаті Європи у Фінляндії. Наші хлопці зіграли із французами. І все було би добре, якби у складі команди був воротар Андрій Лунін, який нещодавно перейшов із української «Зорі» до іспанського «Реалу» із Мадрида.

Чому Луніна немає у команді? Чому він не готувався упродовж місяця із своїми партнерами? Офіційної відповіді у публічному просторі немає. Непублічно кажуть — ну ви же панімаєтє, он в самом «Рєалє», какая тут сборная? Сама звичайна — національна команда України U-19. До її складу увійшли представники кількох українських команд і однієї... іспанської. Але не мадридського «Реалу» а «Депортиво» із Алавеса, де на контракті знаходиться Олексій Хахльов-джуніор. То виходить, що із Алавеса ми можемо викликати футболіста, а із Мадрида зась? І не треба про те, що Хахльов у тому Алавесі тридцятий запасний. Лунін у Мадриді теж поки що ніхто.

У мене є версія, що наша національна федерація просто не наважилась турбувати мадридський «Реал» з приводу Луніна. Упевнений — мадридці би спокійно відпустили гравця на тренувальний збір юнацької команди України, так само як відпустили на цей збір своїх футболістів українські «Шахтар» і «Динамо», яким, не виключено, доведеться грати проти «Реалу» вже восени в Лізі чемпіонів. Виходить, що у нашої національної федерації подвійні стандарти? І куди лише Рінат Ахметов дивиться?» — написал Несенюк на своей странице в сети Facebook.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

RSS
Новости
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть