Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Терористичні вибори у Луганську :(

2014-11-02 20:13 Усім привіт ! Про жах, який відбувається сьогодні на терористичних виборах у Луганську та і у ...

Усім привіт ! Про жах, який відбувається сьогодні на терористичних виборах у Луганську та і у Донецьку також, навіть не хочеться говорити, але доводиться це робити. Те що відбувалося сьогодні у Луганську не натягнеш на голову :( Зранку вирішив вийти на вулицю, хоча мені казали краще не робити цього. І пішов подивитися, що ж відбувається на типу "виборчіх дільницях".

Коли я побачив, що там відбувається, то у голові з'явилися тільки нецензурні слова. Черга у розмірі 150 !!! метрів і 350 чоловік. Ідеальна картинка для паРашаЗМІ :( В основному це були зомбі-пенсіонери та була навіть молодь !!! Справа у тому, що колоради шляхом шантажу сказали, щоб отримати пенсіонерам пенсію від Лугандону, треба отримати соцкарту. А щоб отримати цю соцкарту, треба прийти на вибори. Та навіть без соцкарти, ці ватники всеодно б прибігли на псевдовибори :( А керівництву України, я б порадив зробити для пенсіонерів з Лугандону перевірку на детекторі брехні, коли ті приїдуть оформляти пенсії на неокупованих теріторіях. Голосував на псевдовиборах та бігав на референдум - пішов нах. Також на ці вибори прийшла гопота, бидло та просто уся наволоч, яка зібралася у Луганську. Слухати, що ці зомбі казали не було сенсу. Як завжди в усьому винні "укри", "хунта", "укропи". І взагалі, зараз проголосуємо, і все у нас буде круто. Маразм !!! На виборчих дільницях стояла одна бидлота з автоматами. Так хотілося пальнути з танки по цим путіноїдам. А навколо стояло багато машин рашистів з прапорами паРаши :( Що роблять парашинські прапори у Луганську ? Задай таке питання будь-якому зомбі у Луганську - нізащо не відповість. Ви би бачили морди, саме морди, а не обличчя, цих представників стала - веселі та усміхнені :( Люди, Ви зовсім офігєлі ? Ви розумієте, за КОГО ви голосуєте ? Ви думаєте, щo пенсія буде по 5,000 гривень ? Буде бозкоштовна медицина ? Та ви подохните за два місяці. Бо ніхто через два місяці нк буде нічого платити, а ви і далі казатиме, що "путлєр пАмАгі" та Апілченці - найкращі пацани у світі. Просто у мене закінчилися зараз цензурні слова. Кінець.

P.S. Звісно, що я хочу звалити з Луганська, але треба продати хату. За таких умов це навряд зробиш. Переїхати хочу до центральної України. Але це тільки мрія...

Слава Україні ! Путлеру смерть !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.11.2014, 20:13
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть