Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Свято у козацькому краї !

2019-11-14 23:57 З перемогою усіх вболівальників Збірної України ! Таки запхали цей переможний гол ! Запорізьки вболівальники не ...

З перемогою усіх вболівальників Збірної України ! Таки запхали цей переможний гол !

Запорізьки вболівальники не зрозуміли б, якби сьогодні Україна не перемогла. Увесь матч, наші гравці йшли до цього переможного голу. Чому не забили раніше ? Бо десь реалізаця підводила, десь воротар естонців робив неймовірні сейви, а десь трохи був не фарт.

Запоріжжя та "Славутич-Арена" приємно вразила. Вразила у першу чергу атмосфера на самому матчі. Навіть у деякі моменти відчув навіть через телевізор, що Збірна грає наче у Львові. А як розкішно запоріжці заспівали Гімн України. Краса ! І сам стиль виконання Гімну мені сподобався. І ось не дарма, що цей матч віддали Запоріжжю, де Збірна зіграла вперше в історії.

Андрій Миколайович первірив усіх, кого хотів. Хіба що Коно не первірив ;) Але його і перевіряти немає потреби, як і Миколенка, Караваєва, Яремчука та Пятова. Бо це гравці основного складу, які однознчано вийдуть у матчі з Сербією.

По грі можуть склалися двоякі враження, і поясню чому. Усі ми розраховували, що наші гравці вийдуть на матч, і на розслабоні "закинуть" 4-5 голів, і спокійно закінчать цей матч. У реальності усе вийшло по-іншому.

Так, в усіх компонентах гри, ми мали переконливу перевагу. Але не було останнього пасу, який би міг віддати той же Зінченко, або Малиновський, які не грали з відомих причин.

Хто б і як не критикував Ярмолу, але до того, як його замінили, він тягнув Збірну. І відкривався, і паси віддавав. Але на увесь матч його не вистачає, і це було видно. Десь з 60-ої хвилини, Андрій був майже "мертвий". Вчасно його замінили. Нам потрібен "живий" Ярмола на сербів ;)

Циганков старався на своєму фланзі. Але не завжди добре взаємодіїв з Матвієнко. Бєсєдін пахав, як віл. Видно було, що людина дуже хотіла забити. Ну не вдалось це зробити. Голи прийдуть.

Стосовно Сидорчука. Хотів бути в усіх частинах поля, бо грав у рідному місті. Хотів забити. Не забив. І головне, що швидше за все, ми побачимо Сидорчука якраз у стартовому протоколі на сербів. А ось хто йому склад компанію, зрозуміло. Це буде Малиновський.

Наш захист зіграв майже без якихось пожеж. Хіба що виокремлю Соболя, який міг двічі забити у першому таймі.

Також хочеться виокремити Шведа та Безуса за активість. А Роману великий плюс до карми, що забив (хоч і не без допомоги рекошета) такий важливий гол, бо я вже збирався валідол ковати :)

Андрій Миколайович висновки зробить. Гравців то перевірили ? Перевірили. Дали відпочити основним гравцям. Тепер Шеві важко буде в одному питанні: кого поставити у центр замість Зіни та Степаненко ?! Велика головна біль.

І не забуваємо, що з Сербією буде складно грати не через те, що серби хочуть реваншу, але і через те, що їхні фанати скажені, і будут чинити сильний психологічний тиск на наших гравців. Але нам треба на позитивній ноті закінчити цей відбірний турнір і цей футбольний рік.

Бажаю нашим гравцям максимально сконцентровано підійти до матчу у Бєлграді, і здобути перемогу над неприємним суперником.

"Та нехай прибуде з нами сила" (с)

Слава Україні !

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.11.2019, 23:57
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть