Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Збірна України - номер 1 ! Динамо - номер 2 !

2020-09-17 23:00 Я взагалі не думав це писати, але мене змусили це зробити деякі коментатори (у чималій кількості) ...

Я взагалі не думав це писати, але мене змусили це зробити деякі коментатори (у чималій кількості) цього сайту.

Я просто був шокований, який бруд почав литися під час вересневих матчів Збірної України на Андрія Миколайовича та Збірну України. Бо те, що писали, просто не вкладається у моїй голові. І я хочу процитувати деякі з цих коментів:

"Який негідник цей Шева, який взяв стільки динамівців, та більшість з них не поставив у склад Збірної зі Швейцарією та Іспанією".

"Що він собі дозволяє ?! Продався ахмету !". "З-за цієї Збірної у нас зламався Тимчик !". "Добре, що Шапаренко не грав за Збірну, а відновився до матчів УПЛ !".

Та ви усі там "береги поплутали" конкретно ? Що за маячню ви несите ? Ви пишаєтеся тим, що Шапаренко не грав за Збірну, як той ще "ухилянт" Ярік Рак ? Це усім вам подобається ? Тобто грати за Головну Команду країни, куди хоче кожен український гравець-патріот потрапити та захищати її честь, це нонсенс ?! Та якщо б мене запросили грати за Збірну, то б я гриз цей газон та рвав суперника за синьо-жовтий стяг !!! Але це не те, що за вашими коментами, повинні робити гравці Динамо. Тут головне ваші власні інтереси, а не інтереси Збірної.

Поясню лише свою власну позицію, у чому зміст назви блогу та чому я такий скажений. Пояснюю усе у подробицях, для тих "хто в танку". Хоча після моїх слів, мене можуть і забанити надовго тут.

Національна Збірна - це команда, за яку вболівають усі вболівальники у країні, незалежно від того, за яку команду усередині країни вони вболівають. Тобто за Збірну України вболівають вболівальники Динамо, Шахтаря, Дніпра, Олександрії, Ворскли, Десни та вболівальники усіх інших команд.

Клуб (у нашому випадку це Динамо) - це команда, за яку вболіває лише частина !!! країни. Не уся !!! Україна вболіває лише за Динамо Київ. Ми не знаємо на сьогоднішній день, за яку саме команду, чи то Динамо, чи то Шахтар, у своїй більшості підтримують вболівальники. Відкрию таємницю. В Україні вболівають не лише за Динамо та Шахтар.

Збірна України завжди буде на першому місці, незалежно від того, хто там з якого клуба виступає. Інтереси Збірної України завжди будуть та повинні стояти на першому місці. А пріорітети будь-якого клуба на другому місці.

Але більшість на цьому сайті, зважаючі на останні коменти за останні 2 тижні, почали себе поводити, як більша частина вболівальників на "теріхоні", для яких головне їхній Шахтар та його інтереси, а не інтереси Національної Збірної. Тоді чим ви відрізняється від "фанів" Шахтари та "теріхона" ?

А те що почало коїтись учора, коли була опублікована новина про матч Франція - Україна, переходить усі межі.

Виявляються, що матч з Чемпіонами Світу - це якесь фуфло, і взагалі він зайвий. Коли грали у "товарняках" з Латвією, Литвою та Естонією , то усі волали, що УАФ завжди якихось слабких суперників підбирає. А тепер домовились з діючими Чемпіонами Світу. Але цього матчу взагалі не повинно бути :( Де логіка ?

Як може бути зайвим матч Збірної України ? Збірна України - це гордість країни. Ми і так бачимо у середньому 8-10 матчів Збірної на рік. А тут такий шанс випав зіграти з Францією. І цим шансом треба скористатися.

І замість того, щоб радіти трьом поспіль матчах з грандами, "експерти" починають поливати брудом Збірну України.

І я хочу згадати про ЄВРО-2012 на якому мене довелося за щастя побувати та інших домашніх матчах Збірної, де також я був присутній. Я був більше, аніж на 60-ох матчах Збірної України. То атмосфера на матчах Збірної завжди фантастична.

Збірна Україна завжди об'єднувала та об'єднує країну. Коли грає Збірна, то усі вболівальники, незалежно від того, який клуб вони підтримують, об'єднується та вболівають за Головну команду країни. А коли грає Динамо, то лише частина цих вболівальників підтримує Динамо. Коли ви вже це усі зрозумієте ?!

Для мене завжди Збірна України стоятиме на першому місці !!! І якщо буде вибір (це звісно з розділу фантастики), що в один день буде матч фіналу ЛЧ Динамо - Барселона, або Динамо - Ліверпуль, і товариський матч десь на Барбадосі Збірна України - Збірна Коморських Островів, то я без коливань оберу матч Збірної.

І взагалі, а що таке Збірна України ? Про це дуже добре написала одна пані 4 роки тому. Цитую її слова:

"Збірна – як армія. 95 хвилин стояти на смерть за честь країни – це найвища нагорода для спортсмена. Смак землі, котру ти гризеш весь матч за свій народ, - найкращі ласощі. Перемога – це шана для генерала. Гідна поразка – це привід для гордості. Збірна – це сила народу, вкладена в команду. Збірна – це емоції мільйонів громадян, передані 11 найкращим. Збірна грає за всіх і об’єднує всіх. Гідна гра збірної – це розрада у важкий момент, це найкращі ліки від смутку, негараздів і життєвих проблем".

Браво !!! Чудові слова, які не можуть не викликати прискоренного серцебиття.

А від себе ще додам до цих прекрасних слів.

Коли сидіш на стадіоні, а на поле виходить твоя Збірна і починає лунати Гімн України та 70,000 на НСК"Олімпійський" підіймають ці синьо-жовті прапорці, то відчуваєш себе найщасливішою людиною у світі, і наче ти доторкнувся до чогось святого :)

І хіба таке можна відчути на матчах Динамо ? Аж ніяк !!! Бо Збірна Україна - це святе ! Це наша гордість ! І коли грає Збірна, то немає ані гравців Динамо, ані Шахтаря, ані Дніпра. Є лише гравці Збірної України. Це давно треба запам'ятати наших вболівальникам, які постійно ділять гравців Збірної на "наших" та "не наших".

І хочу сказати ще раз деяким типу "вболівальникам" Збірної України на цьому сайті. Ви не гідні вболівати за Збірну України. Ви на це не заслуговуєте. І ви ніколи не зрозумієте те, як це, коли підтримуєш найкращу у світі Збірну, знаходячись на стадіоні серед тисячі патріотів.

Слава Україні !

З повагою, відданий фанат Збірної України та простий вболівальник Динамо (десь у бункері у Вашингтоні :).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.09.2020, 23:00
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32
Топ-матчи
Лига Европы Рома Милан 2 : 1 Закончился
Чемпионат Италии Дженоа Лацио - : - 19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть