Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Розвели. На здані Зеленським території вже почала заходити фашистська Росія. Газова капітуляція готується.

2019-11-04 11:35 === Держдума РФ вже "інспектує" Золоте Депутат Государственной думы РФ Алексей Журавлев посетил участок разведения сил ... Розвели. На здані Зеленським території вже почала заходити фашистська Росія. Газова капітуляція готується.

===

Держдума РФ вже "інспектує" Золоте

Депутат Государственной думы РФ Алексей Журавлев посетил участок разведения сил №2 в районе Золотого-5.

Об этом сообщает «Новостной фронт».

Российский чиновник прибыл на Донбасс, чтобы «лично увидеть, как выполняются условия перемирия».

«Я смог убедится что на данный момент все условия соблюдаются.
<...> Впервые за столько лет украинская сторона решила внезапно, буквально за полтора часа предупредив, сделать такой шаг — отвод войск», — сообщил Алексей Журавлев.

Кроме «инспекции» позиций, российский депутат в сопровождении «народной милиции» боевиков посетил местную школу.

Алексей Журавлев — председатель политической партии «Родина», депутат Госдумы РФ с 21 декабря 2011 года. Был награжден приднестровским Орденом дружбы, орденом оккупационной «власти» Крыма «За верность долгу» и медалью «Участнику военной операции в Сирии».

Несмотря на то, что визит Журавлева в Золотое состоялся еще 2 ноября, Министерство иностранных дел Украины и правоохранительные органы никак не отреагировали на подобные действия российских чиновников.


Тривожні новини з Золотого! - Ворог не тільки не відійшов, але й ПІДТЯГУЄ штурмовий полк та важку артилерію. На Донбасі поранено військового, бойовики стріляли 6 разів і біля Золотого. Противник обстріляв позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. - 5 обстрілів позицій українських сил було здійснено в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" - біля Новолуганського, Хутора Вільного, в районі Золотого, поза межами ділянки розведення, двічі - біля Луганського.

поки багато хто починає вірити в імітацію Зе і слуг, що війна закінчується, у нас ротація за графіком. Сьогодні День артилерії, ми як екіпаж евакуації переднього краю батальйону #госпітальєри готуємося, що може бути виїзд.

Військових готують до відходу на другу лінію з власноруч виритих окопів, позицій і бліндажів, де вони живуть не перший рік. Вони добре розуміють, що все це захоплять росіяни. Стан і ставлення під час таких розмов можете собі уявити. За минулий місяць тут є загиблі і значно більше поранених.

Між іншим за кілометр від нас по той бік росіяни нікого відводити не збираються. Навпаки, сюди завезли снайперів зі спецкулями. Одна з таких зо тиждень тому насмерть знищила легені хлопцеві, про якого нам розповідають на всіх позиціях. Обстріли йдуть регулярно.

Передайте Зе, що він лох.


Ми відступаємо на своїй землі, без видимих на то причин. Відступ, хамство волонтерам і військовим, відмова від ПДЧ щодо членства в НАТО, яку зараз декларує чинна влада, і все, що відбувається з програмами фінансування наш.... Отже, почалося розведення військ навіть без дотримання базової домовленості про 7 днів тиші в самому районі розведення. Ще кілька годин тому Штаб ООС інформував про обстріли позицій наших військових противником. Кілька хвилин тому Штаб спростовував заяву міністра ЗС щодо розведення. Й, нарешті, спростувавши сам себе, підтвердив розведення. Катеринівка, звільнена взимку 18-го, залишається в сірій зоні. Славетна 72 бригада, Чорних Запорожців, що тримала оборону Авдіївки, крок за кроком, метр за метром, вулиця за вулицею звільняючи нашу землю, зараз, виконуючи наказ керівництва, відходить. Про відкриття КПВВ Золоте – мовчання. Влада говорить, що домовленості про безпеку, гуманітарні питання, заручників мають стати темою Нормандської зустрічі. Але я не вірю Путіну. Й чомусь думаю, що єдина тема, яку будуть втюхувати на Нормандський зустрічі й до якої будуть гвалтувати Україну – це формула Штайнмайера, амністія бойовиків і закон про особливості місцевого самоврядування в ОРДЛО. Дискурс російської агресії на Донбасі вправно переводиться в питання начебто громадянського конфлікту. Відповідальність за мир вміло перекладають на Україну, забувши, хто ж розв'язав війну. Ми зовсім не чуємо про РФ як агресора. Ворогами оголошені ветерани, добровольці, всі ми, хто сміє не вірити Путіну.

Хоч одне ЗМІ показало як окупанти відводять війська ?! Потрібно речі називати своїми іменами. Давати точні визначення речей і подій. Наша армія відступає. Ми не на спірній стороні. Ми на своїй землі відступаємо. Окупант повинен відводити свої війська на СВОЮ територію, вийти за межі України. ДЕ інформація про це? Чому міжнародні інституції не присутні? Ми бачимо як Грушники - буряти переписую номера зброї. Зеленський ніколи не змиє цієї ганьби. Чому немає іноземних ЗМІ? Адже це кінець війни, так? Це виведення російських військ як з території Афганістану. А що у нас? Віддаємо свою землю. Зеленський віддає нашу землю рф. Бойовики стабільно порушують "тишу", розведення сил біля Золотого триває. У суботу бойовики порушили режим припинення вогню 6 разів, обстрілюючи позиції підрозділів ООС з мінометів калібру 120 мм, РПГ, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

===

звідси, звідси, звідси

На солодке:

Ще раз. Х-лу не потрібен Донбас. Х-лу потрібна вся Україна. Ніяка капітуляція, ніяке відведення військ, ніякі поступки миру не принесуть. Мир фашистській Росії не потрібен.

Місцеві прихильники Зеленського - ви в числі тих, хто віддав цим типам країну на поталу! А тепер поховались як щури. Схиляюсь до думки, що таки "виполнілі заданіє".

PS.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

04.11.2019, 11:35
Ist
Автор:
(Ist)
Статус:
Наставник (4681 комментарий)
Подписчиков:
7
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть