Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Взгляд из Львова на игру с Шахтером.

2011-11-28 09:42  Павло КУЧЕРОВ, в.о. головного тренера «Карпат» – Нажаль, ми програли цей матч. По ходу гри нам ...

 Павло КУЧЕРОВ,
в.о. головного тренера «Карпат»


– Нажаль, ми програли цей матч. По ходу гри нам було не просто, після того, як суддя призначив перший пенальті. Хоча, певною мірою, ми перевели гру в зручне для нас русло. Ми непогано почали обидва тайми. Але другий пенальті, нажаль, зламав нас психологічно. Хлопцям було важко повірити, що можна відігратися. Це й привело до такого результату. Справедливі були ці пенальті чи ні, але треба грати до кінця, щоб не доводити справу до такого рахунку. Бо ми професіонали, ми футболісти.

– Що з Голодюком?
– Перша інформація не є негативною. Цього разу у нього забій. Гравець «Шахтаря» пішов у нього прямою ногою, тому ми вирішили не ризикувати і замінити Олега. Сподіваюся, що все буде нормально і в Полтаві він зможе грати.

– Який зараз стан гравців?
– Пригнічений. У роздягальні тиша. Але від завтра треба буде рухатися далі, розібрати цю гру, моменти, зробити висновки, щоб не повторювати помилки. Гравців треба вивести з того стану і готувати до «Ворскли».

– Скажіть свою думку про другий пенальті?
– Спробую сказати лише те, що нашвидкуруч встиг побачити. М’яч влучив у лікоть Мілошевіча. Лікоть знаходився перед грудьми. Якщо я не помиляюся, то згідно з правилами, коли рука знаходить м’яч – то це порушення правил. У даному випадку м’яч влучив в руку. Якби там не було ліктя, то влучив би в груди. Якби не було грудей – то полетів би собі кудись, але не в ворота. Мені здається, що не було там пенальті. Можна було продовжувати грати. Суддя в принципі не далеко був, але побіг до бокового радитися. Шальки терезів переважили на користь «Шахтаря». Ну, це ж не Ліга чемпіонів, не «Порту», не «Барселона». Я не хочу критикувати, говорити правильно вчинив суддя чи ні. Але варто звернути увагу на певні моменти важливі для всього українського футболу. Бо є футбол, в який грають по вівторках та середах, а є футбол, в який грають по суботах та неділях. Чим швидше це всі зрозуміють, тим більше користі буде для українського футболу. Усі від цього виграють.

– По вівторках грають по інших правилах?
– Ні, в інших турнірах.


Інформаційний центр ФК «Карпати», www.fckarpaty.lviv.ua
Фото: © ФК «Карпати»

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.11.2011, 09:42
SER_FOOTBALL
Автор:
(SER_FOOTBALL)
Статус:
Наставник (2072 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть