Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Як гартувалася криця... Динамо перемагає!!!

2015-11-25 00:31 Слово, чому ти не твердая криця, Що серед бою так гостро іскриться? Чом ти не гострий, ... Як гартувалася криця... Динамо перемагає!!!

Слово, чому ти не твердая криця,

Що серед бою так гостро іскриться?

Чом ти не гострий, безжалісний меч,

Той, що здійма вражі голови з плеч? ... Леся УКРАЇНКА

Ну, що ж... На филі відбору до Євро наші збірники нарешті відчули свій клас і показали достойну гру. Гру яка коштувала виїздних 3-х очок, яка впевнила всіх в наших Єврокубкових амбіціях, яка підтвердила якість Динамо.

Скажу чесно. я після ВВЛ вперше відчув таку заспокоєну насолоду саме від результату гри. Нехай лунає критика Реброва, Гонзалеса, Антунеша, сьогодні на полі була команда. Як загострював Гонзалес., як спокійно, майже незворушно грав Шовковський, як чисто переграв свого опонента Ребров і його штаб. Скажу відверто, по результату це найкраща гра за років 5 - 6, бо здобули дуже важливі гостьові очки, здобули преміальні, підтвердили авторитет. Видно що штаб ДК не сидів склавши руки під час ігор на відбір до Євро-2016. Наче почувши критику як пару раз якісно прискорився "тихохідний" Антунеш, як гросмейстерські забив пенальті Ярмоленко, як спокійно організував гру, проаналізував помилки і можливі варіанти загроз від португальців Ребров.

Колись в ми з батьком ходили на Республіканський дивитися гру Динамо проти Порту, яку ми програли напрочуд бездарно чи безвольно ще за ВВЛ. Тоді ми неочікувано програли. Тепер ми з ними при ССР поквиталися в гостях. Повернути борг, який заборгував ВВЛ, це - дорогого варте. Тому - молодці. РЕСПЕКТ. Після такої перемоги, дай Бог нам побачити весняну Лігу Чемпіонів.

А ми, вболівальники, все ж будемо критикувати, бо прагнемо досконалості. Тому, з Богом до ПЕРЕМОГИ, моє улюблене Динамо....

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.11.2015, 00:31
25.11.2015, 00:31
222165 2 sw68, FCDK1973
Vital2005
Автор:
(Vital2005)
Статус:
Старожил (506 комментариев)
Подписчиков:
1
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть