Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

УЄФА відкрило дисциплінарну справу щодо Динамо

2015-03-21 01:33 Доброго настрою , шановні! Й одразу до справи))) Ще під час гри був збентежений одним випадком, ...

Доброго настрою , шановні! Й одразу до справи))) Ще під час гри був збентежений одним випадком, що мав місце в 29 секторі десь в перших рядах (я був в 27, тож точно роздивитись не міг) : хвилині на 25ій семеро відморозків в натягнутих на голови капюшонах підійшли до двох темношкірих хлопів , відібрали щось схоже на прапор їх країни (стверджувати що саме відібрали не буду, все відбувалося дуже швидко, а я більше футбол намагався дивитись), зіганули (!

!!) та й вшилися!!! А сьогодні на сайті УЄФА серед інших(вже повсякденних для нас) дисциплінарних впроваджень щодо Динамо побачив це : Disciplinary proceedings have been opened following the UEFA Europa League, Round of 16, second-leg between FC Dynamo Kyiv and Everton FC (5-2) played on 19 March in Ukraine. Charges against FC Dynamo Kyiv: Racist behaviour – Art. 14 of UEFA Disciplinary Regulations__; Setting off of fireworks – Art. 16 (2)(c) DR; Insufficient organization (stairways blocked) – Art. 38 of UEFA Safety & Security Regulations The case will be dealt with by the UEFA Control, Ethics and Disciplinary Body on 26 March. http://www.uefa.org/disciplinary/index.html

Думаю і цього разу УЄФА винесе чергову догану, випише штраф і по тому, але одного разу ми таки залишимось з порожніми трибунами через купку фашиків, яким чхати на Динамо!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

21.03.2015, 01:33
21.03.2015, 01:33
202229 0
antonsobolevskyy
Автор:
(antonsobolevskyy)
Статус:
Старожил (919 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть