Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

(ПЕТИЦІЯ) Требование к Президенту Федерации Футбола Украины и тренерского штаба Национальной сборной Украины.

2016-05-27 18:52 Вимога до Президента Федерації Футболу України та тренерського штабу Національної збірної України з футболу щодо відкликання ...

Вимога до Президента Федерації Футболу України та тренерського штабу Національної збірної України з футболу щодо відкликання з табору ЗУ Селезньова Є. та Будка Б.

Ми, представники громадськості, фанатських рухів та всі свідомі громадяни України вважаємо неприйнятним запрошення гравців Є Селезньова та Б .

Бутка до лав Національної збірної України з футболу на період проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу у Франції 2016, оскільки зазначені футболісти чітко продемонстрували свою громадянську позицію, перейшовши після військової агресії РФ в Україні та анексії АР Крим до російських футбольних клубів і до останнього часу виступаючи в російській ФПЛ. Вважаємо, що запрошення вказаних гравців принижує гідність більшості представників фанатського руху та простих вболівальників, які вважають неприйнятним та образливим факт присутності і офіційне представлення України цими особами. Також вважаємо провокаційним та непрозорим дозаявлення згаданих гравців після церемонії офіційного прощання зі Збірною України в Києві перед її від'їздом до Франції , на якій ці гравці не були присутні, адже, очевидно, що факт їхньої присутності однозначно викликав би обурення з боку громадськості! Просимо тренерський штаб Національної збірної України надати офіційне роз'яснення зазначеного інциденту, а також вжити необхідних заходів для того, щоб зазначені гравці в жодному разі не були включені до остаточної заявки Національної збірної України з футболу на період проведення ЧЄ з футболу 2016, оскільки вони своїми діями та громадянською позицією завдають значної шкоди іміджу та репутації Національній збірній України з футболу й, на нашу думку, не гідні офіційно представляти нашу державу на цих змаганнях.

https://petition.president.gov.ua/petition/24275

P. S. Петицию составлял не я.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.05.2016, 18:52
auto-aleksuad
Автор:
Статус:
Читатель (27 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть