Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Болельщики "Динамо" рассказали, что сделают со Степаненко

2016-05-03 20:15 Під час матчу 24-го туру УПЛ між "Шахтарем" і "Динамо" спалахнула бійка між футболістами за рахунку ... Болельщики "Динамо" рассказали, что сделают со Степаненко

Під час матчу 24-го туру УПЛ між "Шахтарем" і "Динамо" спалахнула бійка між футболістами за рахунку 3:0 на користь "гірників". Це сталося після того, як гравець "Шахтаря" Тарас Степаненко побіг до сектора ультрас "Динамо".

- Скажіть, вдалося свято на "Арені Львів"? Перед матчем не було проблем з допуском на стадіон і взагалі на арені потім?


  • Був інцидент на вході, коли дівчину майже роздягли при всіх, і це на турнікетах. Ми обурилися, і вони під тиском повели її кудись в камери схову роздягатись, бо роздягалень, звичайно, нема там для фанів. Інших дівчат теж дуже жорстко обшуковували, майже в труси залазили. Ніде такого немає. А, ще й стікери заборонили проносити! Це взагалі щось новеньке. Одним словом, "велкам бек ту 2012"

- Що саме обурило фанатів, коли Степаненко підбіг до сектору ультрас і показав емблему "Шахтаря"?

  • Ну, по-перше, він підбіг до нас, а не до своїх фанів. Він показував і цілував емблему Шахтаря (деякі наші хлопці казали, що були ще й непристойні жести) перед нами, мовляв "дивіться, які ми круті". Це 100% провокація! Причому вже далеко не перша, від гравців донецького клубу. Раніше це вже виконували Срна, Брандао, Луїс Адріано... тепер от черга Степаненка настала.

-Як ви оцінюєте поведінку Андрія Ярмоленка. Там щось намагалися в ЗМІ коментувати, що він імідж клубу захищав?

-Про імідж казати тут не доречно, бо виглядало не дуже. З одного боку, напередодні Євро-2016, це зовсім не покращить відносини між збірниками, але буде сприйматися саме в цьому аспекті. З іншого боку, пропустивши третій гол, і розуміючи, що змінити на полі вже нічого не можна, Ярмоленко не втримався і відреагував так, як зробив би будь-хто з нас, киян. Але мені здається, що можна було обійтися без цього, бо виглядало якось не дуже. Краще б, "динамівці" довели своєю грою, що сильніші за "кротів" в очному протистоянні.

-Шовковський сказав, що Степаненку варто подбати про безпеку в Києві. Ультрас опублікували заяву, що не пробачать йому. Юристи "Шахтаря" вже попереджають про кримінальну відповідальність. Ви дійсно будете шукати Тараса Степаненка?

-Я не думаю, що шукати його хтось буде спеціально. Краще цікавий банер чи заряд придумати і показати на наступному матчі. Звичайно, якщо десь зустрінемося випадково - хай не ображається, заслужив. А бігати за ним - навіщо воно потрібно? Багато честі...

-А по відео Срни, де він співає "Динамо", на"уй ти нам треба- це адекватні люди взагалі? -Це дно, однозначно. Якби це було на рівні фанатів чи експертів студії каналу "Футбол" - це одне. А на рівні футболістів - зовсім дико і ненормально якось. Хоча, знаючи Срну і Ко, я не здивувався, якщо чесно. Вони це робили і раніше, жодних вибачень не чув від них досі

А з фанатами "Шахтаря" у вас які стосунки?

Все нормально. Після матчу проходили повз один одного на відстані витягнутої руки - жодного кривово слова чи образи на нашу сторону не було, на відміну від їхніх гравців. Тим більше, що вони всі проукраїнські, знову ж таки, на відміну від гравців. Протягом матчу перекидалися з ними зарядом "Слава Україні, Героям Слава!", у нас нормальні стосунки з ними, я вважаю.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.05.2016, 20:15
auto-vitalino
Автор:
Статус:
Старожил (668 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть